Aug 28, 2024

Lid van de maand september 2024

Ons nieuwe lid van de maand is Barbe!

Zij is eind februari hier begonnen met trainen ter voorbereiding van haar reis naar Peru. Daar heeft zij een fantastische ervaring gehad en door de trainingen was ze goed voorbereid op de lange wandeltochten.

Ondertussen heeft Barbe haar abonnement verlengt en is zij heel goed bezig. Maar dat kan ook niet anders he. De personal trainers zijn, zoals ze zelf zegt, top! ;)

Geïnteresseerd in de rest van Barbe haar verhaal? Lees dan hieronder verder!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik ben begonnen bij Move for Health einde februari.  Via facebook zag ik verschillende berichten voorbij komen en de persoonlijke aanpak leek me wel wat.  Ik had een abonnement bij een ‘gewone’ Fitness. Maar de motivatie ontbrak om er regelmatig naartoe te gaan. Bij Move for Health weet je dat je 30 minuten intensief gaat trainen onder professionele begeleiding.

 

In de eerste instantie heb je je ingeschreven om fit te zijn voor je grote reis naar Peru. Hoe is de reis verlopen?

Mijn eerste doel was inderdaad om fit te zijn voor onze familie reis naar Peru. Ik wilde fit genoeg zijn om de pittige wandelingen met plezier te beleven en niet al puffend op het eindpunt aan te komen.  Vermits de meeste bezienswaardigheden op hoge hoogtes liggen, is het nodig om een basis conditie te hebben.   Ik ben blij dat ik de trainingen bij Move for Health heb volgehouden, want het was een prachtige reis, en ik voelde me energiek en kon de wandelingen zonder probleem volhouden.   

 

Onlangs heb je je abonnement met nog 12 maanden verlengd, waarvoor dank! Wat is de reden dat je na je vakantie in Peru verder wilt trainen bij ons?

Al snel wist ik dat niet enkel de reis naar Peru een doel was.   Ik voel me gewoon fitter in het algemeen, en de bewegingen doen me goed.  Ik ben verbaasd van mezelf dat ik het kan volhouden.   En ik weet nu dat ik de manier van sporten heb gevonden die het beste bij me past.  Ook de complimenten in mijn omgeving, bevestigen dat ik goed bezig ben.

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

 Twee keer per week sporten in een toffe omgeving.  De persoonlijke aanpak werkt goed en de trainers houden ook rekening met een ‘mindere’ dag.  Dit maakt dat ik zelfs op een ‘mindere’ dag , toch nog aan sport heb gedaan.  

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

De personal trainers zijn top!  Ik vind de afwisseling tussen de verschillende trainers ook zeer leuk.  Ze hebben elk hun eigen manier van trainen en oefeningen en dat maakt dat het nooit saai wordt. 

Ik vind het ook een voordeel dat de oefeningen voldoende afwisselend zijn.   De trainers zorgen ervoor dat je zowel cardio als krachtoefeningen doet, en dat alle spiergroepen worden getraind.  Ik moet er zelf niet mee bezig zijn. 

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Minst favoriete oefening is zonder twijfel de mountain climbers.  Maar de trainers vinden deze wel leuk….

Favoriete oefening: onlangs heb ik een eerste initiatie van boksen geleerd en dat was fijn om te doen.

 

Is er nog iets dat je graag wilt delen?

Ik zou jullie willen bedanken om telkens met een positieve ingesteldheid klaar te staan, dat werkt aanstekelijk.

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn