Ontdek onze formules

Personal Training

Personal Training

Indien je graag meer informatie wilt rond personal training, kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek boeken in de studio. Tijdens het gesprek bekijken we samen welke doelstelling(en) je hebt, wat je sportverleden is, wat jouw motivaties zijn om jouw doel(en) te bereiken en op welke manier we jou zouden kunnen helpen. Indien je overtuigd bent, kan je eenmalig een 10-beurtenkaart kopen om te proberen of een 1-op-1 coaching iets voor jou is. Anderzijds kan je ook meteen beginnen met een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden en dat voor 1, 2 of 3 keer in de week.

Maak een afspraak
Kinesitherapie

Kinesitherapie

Voor een kinebehandeling heb je een voorschrift nodig van je dokter of specialist. Wanneer je dit hebt kan je een afspraak vastleggen. Afhankelijk van je aandoening/klacht schrijft je arts een aantal sessies voor. Tijdens de eerste sessie wordt steeds een grondig onderzoek uitgevoerd om de oorzaak van de klacht vast te stellen en te bekijken wat je klachten exact zijn. Op basis van de resultaten van het onderzoek wordt dan in samenspraak met jou een behandelplan opgesteld. Na elke behandeling kan je met bancontact betalen en krijg je een getuigschrift van verstrekte hulp mee voor de terugbetaling van je mutualiteit.

Maak een afspraak
Small Group Training

Small Group Training

Sport je graag in een kleine groep onder begeleiding van een deskundige coach? Dan kan je kiezen voor een van de Small Group Trainingen in de studio! We bieden Functional Training, Bokstraining en Fit Tegen Kanker aan. Je kan starten met een proefles waarbij je na de les nog verdere informatie krijgt. Je kan kiezen uit beurtenkaarten of een abonnement. Afhankelijk van jouw trainingsfrequentie helpen wij jou de juiste keuze maken.

Maak een afspraak

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn