Truck Trading Group

Personal Training

Wil je graag je conditie verbeteren, wat verstevigen, afvallen of eerder een opvolging krijgen na je revalidatie? Jouw coach kijkt na enkele testen wat soort programma voor jou geschikt is. Hierna gaan je coach persoonlijk met jou aan de slag aan de hand van een 1 op 1 training. De trainingen zijn doelgericht en aangepast aan jouw kunnen.

Afspraak maken

“Het is belangrijk dat we een goede balans vinden tussen gezond leven en genieten van minder gezonde dingen zodat je het ook levenslang kunt volhouden. ”

1-op-1 Coaching

Health-traject
Move-traject
21 dagen deal
Health Check
Oncorevalidatie
Beweeg je business
Health Strategy Coaching

Health-traject

Via het Health-traject krijg je telkens 60 minuten 1-op-1 training van een Personal Trainer. Hierbij krijg je intensieve opvolging om jou van punt A (jouw huidige situatie) naar punt B (jouw gedroomde situatie) te brengen. Je hebt de mogelijkheid om tijdens de openingsuren ook gebruik te maken van onze accommodatie om zelfstandig te trainen.
Maandelijks is er een evaluatiemoment waarop we jou op aantal zaken gaan testen om jouw vooruitgang te meten. Nadien krijg je een coaching sessie waarbij we in gesprek gaan welke zaken nog verbeterd kunnen worden om jouw doelstelling te halen. 

 

Meer informatie

Move-traject

Via het Move-traject krijg je telkens 30 minuten 1-op-1 training van een Personal Trainer. Jij zorgt dat je een kwartier tot tien minuten vroeger bent op de afspraak zodat je zelfstandig kan opwarmen. Na de opwarming kan je 30 minuten trainen met onze Personal Trainer. Na die 30 minuten Personal Training ben je vrij om zelfstandig nog wat extra oefeningen te doen die je meekrijgt van ons. Op deze manier kan je tot een uur bij ons komen trainen aan een lager tarief dan het Health-traject. Zo willen we Personal Training betaalbaar maken voor iedereen. 

Dit traject is ideaal voor mensen die na de beurten bij de kinesist hun herstel willen onderhouden.

Meer informatie

21 dagen deal

Heb jij je altijd afgevraagd wat het is om met een Personal Trainer samen te werken? En heb jij een specifiek doel waarmee jij aan de slag wilt?

Meer informatie

Health Check

Hoe oud is jouw lijf?

 

Als je niet stilstaat bij jouw gezondheid loop je een vitaler leven voorbij.

Krijg binnen 40 minuten inzicht in jouw lichaam en een plan voor meer meetbaar resultaat. 

  • Wil jij weten hoe fit jij echt bent?
  • Waar ligt jouw ruimte voor verbetering voor een vitaler leven?
  • Altijd al jouw echte leeftijd willen weten?

Wij maken het mogelijk met onze Health Check.

Meer informatie

Oncorevalidatie

Is de diagnose van kanker gesteld en wil je je lichaam aansterken voordat je aan de behandelingen gaat beginnen? Of wil je tijdens en/of na je behandelingen blijven bewegen onder deskundige begeleiding om deze periode goed door te komen? 

Hiervoor kan je bij Karin terecht. Sinds 2017 begeleidt ze mensen die getroffen zijn door deze ziekte. Ze heeft ervaring opgedaan en expertise opgebouwd in coaching rond verschillende vormen van kanker. Dankzij de ervaring weet ze welke opbouw je nodig hebt om je lichaam aan te sterken en nadien ook van te revalideren.

Meer informatie

Beweeg je business

Als ondernemer begrijp je dat je doelen bereiken cruciaal is. Dagelijks zet je stappen om je professionele doelen te bereiken. Maar beweeg je ook fysiek? Weet je dat jouw fysieke en mentale gezondheid een grote invloed hebben op jouw ondernemerschap en welzijn?

Meer informatie

Health Strategy Coaching

Wil je een doorgedreven begeleiding rond jouw gezondheid? Is enkel bewegen voor jou niet voldoende? Dan is Health Strategy Coaching iets voor jou!

Health Strategy Coaching is een doorgedreven coaching op verschillende vlakken van gezondheid: beweging, voeding, slaap, stress en immuniteit.

Meer informatie

Wat onze klanten vinden

arrow left arrow right

Saskia

Patiëntencoördinator

Beste Karin, Ik wil je namens MEDIPOLIS en mezelf bedanken voor de manier waarop je mij begeleidt tijdens de persoonlijke trainingsmomenten in je studio van MOVE FOR HEALTH. Je hebt een trainingsschema gemaakt dat perfect voldoet aan mijn vragen.

Je luistert goed naar mijn vragen en beantwoordt ze steeds professioneel en rustig.

Op mailtjes of Whatsapp’jes antwoord je heel snel. Wanneer ik eens vroeger of later wil komen trainen is dat nooit een probleem.

Bedankt hiervoor, ik kan iedereen die aan zijn gezondheid wenst te werken aanraden om naar MOVE FOR HEALTH te gaan.

Mieke

Dank je wel, Karin van Move for Health, Ik beweeg weer!

In juni van dit jaar blokkeerde mijn rug volledig en kon ik een week niet van de bank rechtop geraken. Een serieus zware hernia was het verdict. Nu wist ik al jaren dat ik met een hernia rondliep, maar ik had er nog nooit zoveel last van gehad. 

Nu staat “niets doen” niet in mijn woordenboek en dus was de keuze om bij Karin onder begeleiding te bewegen een logische keuze.

 

En met resultaat:

Ik maakte een fikse wandeling op mijn verlof en kon me zeer actief engageren op het weekend van de volksfeesten in Rumst. Zonder de hulp van Karin was dat laatste zeker geen optie geweest. Ondertussen ben ik ook met haar voedingsbegeleiding begonnen, wat me nog verder moet brengen naar een gezonde geest in een heel gezond lichaam.

Karin, heel fijn dat je me zo goed begeleidt!

Marc Selleslagh

Gepensioneerd

Ik werd in de zomer van 2016 geopereerd aan de knie en heb na de operatie nog heel wat last gehad, zelfs met kine behandeling leek het niet goed te komen. Dat maakte mij niet echt hoopvol voor mijn volgende skivakantie. Mijn dokter raadde me aan mijn beenspieren extra te trainen. Zo kwam ik bij Karin terecht. Gedurende bijna 3 maanden trainde zij me wekelijks en kreeg ik huiswerk mee. Het was best wel zwaar maar ze hield echt rekening met hoe ik er aan toe was. De trainingen gingen steeds vlotter en mijn vertrouwen groeide. Mijn skivakantie werd een groot succes. Ik stond stevig op mijn latten en heb geen enkele kniezorgen meer.

Bedankt Karin!

Tom

In maart 2018 werd er leukemie bij me vastgesteld waarna ik in augustus 2018 een beenmergtransplantatie heb moeten ondergaan. Hierdoor was ik fel vermagerd en verzwakt. In februari 2019 voelde ik me klaar om er nog harder voor te vechten, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Met toestemming van mijn dokter begon mijn revalidatie bij Move For Health. Vanaf toen ging ik elke week 1 uur trainen onder het toeziend oog van Karin en Ignace. Nu, augustus 2019, is het één jaar na mijn beenmergtransplantatie en heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Dat is iets waar ik Karin en Ignace heel dankbaar voor ben! Ze gaven me nog meer kracht; niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik er wonderbaarlijk snel op vooruit gegaan. Iets wat mij voor altijd zal bijblijven.

Anita

Gepensioneerd

Karin, ik wil je graag bedanken voor de moeite die je voor mij doet. Ik ben op die maand tijd toch al een heel stuk verder gekomen en dat heb ik alleen maar aan jou te danken. Ik ben blij dat Tamara mij jou had aangeraden en dat ik het (al was het met lood in mijn schoenen) heb gedaan. Ik voel mij thuis in je studio en hoop daar nog vele vorderingen te kunnen maken.

Jeroen

Move For Health? Dat is alles voor uw gezondheid onder één dak, in één studio! Een studio gevuld met gemotiveerde personal trainers, die met een lach aankomen op het werk en hun klanten met veel enthousiasme begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen die u kennen bij naam, die weten waar uw probleem zit en op basis daarvan vakkundig en doelgericht te werk gaan. Geen pijnlijke, saaie fitness, maar gewoon fun met een resultaat om fier op te zijn!

Heidi

Change Manager & Communication Expert

Karin is a great personal coach. She is focused and has a very positive attitude, a top professional to work with. It’s always fun and she can push you to go one step further in every training. Just what you need in a personal coach!

Dirk

Ik kan iedereen een gesprek met Karin, en bij uitbreiding met Move For Health sterk aanraden. Als je ECHT wil veranderen … 1 adres! Ik ben gezonder, sterker, meer in balans en ga met meer energie door het leven. De weegschaal is inmiddels uit mijn leven verdwenen… en het diëten ook! THANKS!

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn