Ontdek wie we zijn

Ontdek wie we zijn

Move for Health is een studio waar iedereen welkom is die aan zijn/haar gezondheid wilt werken. Tijdens de openingsuren kan je naast onze persoonlijke begeleiding ook zelfstandig trainen op basis van een schema die we aan jou adviseren. Op deze manier willen we jou zo optimaal mogelijk begeleiden naar een betere gezondheid waarbij de trainingen op jouw maat en doelstelling gemaakt zijn.

Contacteer ons
Onze manier van werken

Onze manier van werken

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we te weten komen waarom je bij ons wilt starten. Met die informatie kunnen we jou optimaal adviseren welk traject het beste voor jou past om jouw doelstelling te behalen. Hierbij kunnen we uitleggen hoe we jouw trainingen zullen samenstellen en hoe vaak je het beste zou komen trainen om resultaat te behalen. Ons doel is om jou te begeleiden naar een gezonde levensstijl waarbij gezond leven plezierig kan zijn en levenslang vol te houden is!

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

We houden zelf van een persoonlijke aanpak om zo onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Daarom zullen we nooit in grote groepen training geven maar eerder individueel of in kleine groepen zodat iedereen de nodige coaching krijgt die hij/zij verdient. We bouwen graag een vertrouwensrelatie op met de klant zodat we zeer goed weten welke noden er zijn bij de klant waarop we onze aanpak kunnen baseren.

Ons team

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn