Ontdek wie we zijn

Ontdek wie we zijn

Move for Health is opgericht in 2010 toen Karin als zelfstandige fitness coach en groepslesgever aan de slag ging in een fitnesscentrum. Daarnaast gaf ze ook personal training aan huis. In 2017 besloot ze om een eigen studio op te starten waarbij ze mensen wou coachen op het fysieke en het mentale vlak. Ze focuste zich daarbij op het veranderen van het levensstijl die de klant makkelijk kon volhouden.

In 2018 werd het al tijd om te verhuizen naar een grotere studio om de klanten optimaal te kunnen begeleiden.

Contacteer ons
Onze manier van werken

Onze manier van werken

Wij geloven erin dat je gezondheid iets is waar je levenslang aan moet werken. Hierbij is het belangrijk dat er een goede balans is tussen gezond eten, voldoende bewegen, voldoende slapen en goed kunnen omgaan met stress. Toch vinden we het belangrijk dat je af en toe kan genieten van minder gezonde dingen. Daarom zullen we tijdens het intakegesprek nagaan hoe jouw huidige levensstijl eruitziet en op welke manier we bepaalde zaken kunnen integreren om jouw gezondheid te optimaliseren.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

We houden zelf van een persoonlijke aanpak om zo onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Daarom zullen we nooit in grote groepen training geven maar eerder individueel of in kleine groepen zodat iedereen de nodige coaching krijgt die hij/zij verdient. We bouwen graag een vertrouwensrelatie op met de klant zodat we zeer goed weten welke noden er zijn bij de klant waarop we onze aanpak kunnen baseren.

Ons team

Afspraak maken

© Move For Health 2022 Privacy & cookies | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn