Aug 28, 2021

Lid van de maand September 2021

Ons lid van deze maand is Evi!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik train bij Move For Health sinds december 2019. Ik ken Karin al veel langer, ik leerde ze kennen als lesgever bodypump in Fitality Aartselaar. Ik heb veel lessen doorgebracht bij haar, zelfs op zondagochtend was ze even enthousiast als altijd en dat werkte zeer aanstekelijk! Ze is na enkele jaren als zelfstandige begonnen, met de Move for Health studio, en de lessen zijn nooit meer hetzelfde geweest :-)

In september 2019 werd er borstkanker bij me vastgesteld en in oktober startte ik al met mijn chemotherapie. Na een dikke maand was ik al mijn haar kwijt, 15 kg dikker en voelde ik me zeer onwennig in de fitness. Mensen staren je onbewust aan en ik had het ook moeilijk met het doseren van mijn energie. De motivatie was vaak ver te zoeken, terwijl sporten altijd al een uitlaatklep was geweest.

De oncoloog raadde me sterk aan om te blijven sporten en een personal trainer onder de arm te nemen. Ik ging online op zoek naar een trainer die ervaring had met kankerpatiënten en kwam zo weer bij Karin terecht.

Ik stuurde haar een mailtje en kon zeer snel op gesprek komen. Na onze gezellige babbel wist ik meteen dat zij de juiste persoon was om mij erdoor te trekken en ben ik lid geworden van Move For Health.

 

Wat maakt dat je hier blijft terugkomen?

Wie zou hier niet blijven terugkomen? Er hangt zo'n gezellige sfeer in de studio, je bent er meer dan enkel een lid. Je wordt altijd enthousiast ontvangen, er wordt gelachen en gezwansd, er wordt geluisterd en ze slagen er telkens weer opnieuw in om mijn grenzen te verleggen.  De trainingen zijn helemaal op maat en enorm afwisselend! Ik denk na twee jaar nog steeds ‘amai, die oefening heb ik nog nooit gedaan’. 

Zelfs nu ik mijn eigen fitness heb blijf ik terugkomen. De variatie, intensiteit en fysieke uitdagingen blijven naar meer smaken.

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Sport was en is zeer belangrijk is mijn leven. Ik ben een heel 'druk' persoon en ik gebruik sport dan ook als uitlaatklep. Het is ook een van de weinige momenten waar ik eens stil ben…

Blijven sporten tijdens mijn ziekte heeft er voor gezorgd dat ik vaak positief kon blijven en mezelf niet zo hard achteruit heb zien/voelen gaan. De trainingen en gesprekken met Karin zorgden voor een vlotter herstel, zelfs op 'slechte' dagen ging ik met een goed gevoel weer buiten. Move For Health voelt ondertussen aan als mijn tweede thuis.

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Ik moet hier spontaan om lachen, want ik ben vrijwel bij elke oefening enthousiast. De coaches merken het dan ook meteen als ik een oefening maar niets vind. Ik denk dat ik dan het minste fan ben van burpees. 

Momenteel word ik het meest enthousiast als ik pull-ups mag doen! Coach Victor kwam enkele weken geleden met de vraag of ik pull-ups kon... Niet dus! Sindsdien oefenen we er vaak op en ben ik goed op weg om mijn eerste pull-up te doen zonder hulp.

 

Is er nog iets dat je zelf wilt delen?

Ik ben blij dat ik bij Move For Health ben terechtgekomen en zie mezelf niet meer vertrekken! Bedankt dat jullie elke training zo goed voorbereiden en elke keer opnieuw enthousiast zijn. 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn