Sep 27, 2023

Lid van de maand oktober 2023

Ons nieuwe lid van de maand oktober is An.  

An traint ondertussen al een jaar bij ons. Via haar man is ze bij ons terecht gekomen. 

Door langdurige schildklierproblemen heeft haar dokter krachttraining aangeraden. Door nu al een tijd dit te doen merkt An toch al de positieve effecten hiervan. Dit motiveert haar om te blijven sporten bij ons! 

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik train nu reeds een jaar bij Move for Health. Ik ben met jullie in contact gekomen door mijn man.

 

Je bent in hoofdberoep ook bezig met ‘Leespraat’. Wil je daar graag iets meer over vertellen wat het juist is?

 Ik ben in hoofdberoep bezig met Leespraat en Rekenlijn. 

Dit is een methode voor kinderen met een auditieve beperking en die meer visueel ingesteld zijn. Deze methode dient om te leren praten, communiceren, zelfstandiger te worden alsook te leren rekenen en lezen. 

 

 Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

Ik ben sinds 10 jaar op de sukkel met mijn gezondheid door schildklierproblemen. Mijn dokter heeft aangeraden om aan krachttraining te doen om mijn schildklier te verbeteren. Zodat ik misschien uiteindelijk geen extra schildklierhormonen meer zou moeten nemen. Ik merk door bij jullie nu reeds een jaar de sporten dat dit begint te helpen en dat mijn lichaam en mijn schildklier hier positief op reageren. 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

De weg naar een betere gezondheid. 

  

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Ik heb niet een minst favoriete of een favoriete oefening. Het is bij mij vooral afhankelijk van hoe ik mij die dag voel. 

 

 Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Merci aan heel het Move for Health team om samen met mij het geduld te hebben dat mijn lichaam en mijn metabolisme het toe laat om zich eindelijk aan te passen. 

Merci ook om mee na te denken welke oefeningen het beste zijn om resultaten te boeken voor mijn schildklier en telkens mee de bloedresultaten af te wachten. 

Merci ook voor telkens het leuke gezelschap en de motiverende woorden 😊

 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn