Oct 27, 2023

Lid van de maand november 2023

Ons nieuwe lid van de maand november is Barbara!
Nadat ze 2 jaar had stilgezeten was het tijd om terug in actie te schieten.
Door een flyer in de bus in 2021 heeft ze de weg naar Move for Health gevonden. En nu is ze nog altijd bij ons aan het sporten. 
Door een goede begeleiding en door de leuke sfeer tussen de trainers en de klanten blijft Barbara met plezier terug komen naar ons! 

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik train hier al sinds juni 2021.  Voordien heb ik een tijdje een abonnement gehad in de Fitopia in Edegem waar ik verschillende groepslessen volgde. Die lessen heb ik daar later moeten stoppen na een stressfractuur aan mijn enkel te hebben opgelopen. Ik heb daar dan nog even aan fitness gedaan maar vond dit vrij saai en heb het uiteindelijk opgegeven en mijn abonnement opgezegd. Na 2 jaar niks meer aan sport te doen vond ik dat de maat vol was en terug iets moest doen. Bij toeval kreeg ik op dat moment een flyer in de bus van Move for Health. Mijn interesse was gewekt en heb meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek.  Ik ben begonnen met een 10-beurtenkaart om te kijken of de trainingen mij lagen om nadien in het Health traject te stappen.

 

Je werkt in shiften momenteel. Is het voor jou moeilijk om je trainingen in te plannen?

In mijn beginperiode werkte ik nog minder uren dan nu en had ik een vast uurrooster met veel kort shiften. Die tijd maakte ik mijn afspraken altijd op vaste dagen en uren. Sinds ongeveer een jaar werk ik terug meer uren en zit ik met een variabel uurrooster waardoor ik week per week moet bekijken welke dagen ik kan komen trainen.  Daardoor moet ik ook regelmatig op zaterdag komen trainen, wat nu recent ook veel gemakkelijker in te plannen is nu er 2 trainers aanwezig zijn.  Ik krijg mijn werklijsten 2 à 3 maanden op voorhand en aan de hand daarvan kan ik, zeer gemakkelijk, stelselmatig mijn trainingen online inplannen en aanpassen waar nodig. Dit vraagt wel de nodige discipline langs mijn kant om dat zeer regelmatig te bekijken en in te plannen zodat mijn plaatsje verzekerd is 😉.

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

De goede begeleiding van de trainers. Je wordt op een toffe en aangename manier gemotiveerd om de oefeningen goed uit te voeren en zo je doelen te bereiken. De toffe sfeer die er is tussen de trainers onderling, tussen de trainers en de leden en ook tussen de leden onderling. Ook een groot pluspunt is dat het vlakbij huis is.

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Mijn wekelijkse beweging onder de superbegeleiding van gemotiveerde trainers. De moed ontbreekt soms om te komen door een mindere dag. Maar elke keer ben ik blij dat ik gekomen ben en heeft de beweging toch wel goed gedaan.

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Minst favoriete: alle oefeningen met springen zoals jump squat, burpees en wall sit 

Ik heb zo niet direct een favoriete oefening, maar af en toe een beetje cardio doe ik wel eens graag.

 

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Doe zo verder. Jullie zijn een topteam!

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn