Oct 28, 2021

Lid van de maand november 2021

Deze maand hebben hebben we niet één maar twee leden in de kijker! Lees hier het verhaal van Tom & Esther:

Hoe lang trainen jullie al bij Move For Health en hoe zijn jullie hier terecht gekomen?

Esther: We trainen sinds Juni 2019 samen met Move for Health. Na enkele minder goede ervaringen in fitness center raadde een vriendin (rugpatiënt) me aan eens met Karin te praten.  Als fervente loopster was ik op zoek naar begeleiding om mijn loopprestaties te verbeteren.  Door mijn enthousiasme heb ik ook mijn echtgenoot weten te overtuigen, en zijn we samen met Karin beginnen te trainen.  We trainen een keer per week. Corona, noch vakantie … niets weerhoudt ons om onze wekelijkse training door te laten gaan.

 

Wat maakt dat jullie hier blijven terugkomen?

Tom: Variatie is een van de belangrijkste criteria voor ons.  In klassieke fitness centra krijg je vaak een schema voorgeschoteld dat je dan gedurende x-aantal weken mag uitvoeren, voor mij werkt dit enorm demotiverend.

Bij Move for Health is elke training anders, nieuw, uitdagend … dit maakt dat sporten ‘fun’ blijft voor ons.  Ook de professionele begeleiding is cruciaal voor ons, de geruststelling dat er één iemand 100% met u bezig is, corrigeert wat je fout doet om letsels te vermijden is van onschatbare waarde.  De coaches weten je net iets verder te duwen, soms rollen we wel eens met onze ogen van ‘oh nee, menen ze dit nu’ maar des te voldaner blikken we terug na elke training. WE JUST LOVE IT!

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jullie?

Esther: Diversiteit - Of je nu op ski vakantie gaat, wil training voor een marathon … ze weten je op alle niveaus te ondersteunen. Flexibiliteit – training die thuis door gaan, binnen of buiten of vanop afstand … alles is bespreekbaar!  Gezien ons drukke leven is dit goud waard.

Tom: Ontspanning - Work hard, play hard! We hebben een druk leven en gaan van deadline naar deadline voor onze klanten. Sporten helpt ons om even te ontladen en ’t stress niveau naar beneden te brengen.

 

Wat is jullie favoriete en minst favoriete oefening?

Tom: De lenigheidsoefeningen...

Esther: Touwspringen...

Tom: Favoriete: bijna al de rest zolang er maar variatie inzit!

 

Is er zelf nog iets dat jullie willen delen?

Esther: Een gezonde geest in een gezond lichaam … ons levensmotto.  We genieten in alle aspecten van het leven, houden van lekker eten, lekker glaasje wijn …. Maar vinden het ook enorm belangrijk om ons goed te voelen in ons vel – sporten brengt een fysieke en mentale balans in ons leven.

Tom: @ alle coaches van Move for Health – Goe bezig!

 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn