Apr 25, 2023

Lid van de maand mei 2023

Ons lid van de maand is Karen

Op aanraden van haar mama is Karen bij ons terecht gekomen. Karen had al 3 jaar pijn in haar schouder maar dit is nu veel beter door de oefeningen van Karin en haar team! Een uur fysiek sporten en afzien is voor haar een manier om de mentale batterijen weer volledig op te laden. 

Lees hieronder het verhaal van Karen!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Officieel ben ik begonnen in maart 2022. 
Ik ben bij Move for Health terecht gekomen door mijn mama die al jaren komt sporten.

 

Je hebt enkele maanden geleden besloten om een keertje extra in de week te komen nadat je bij een schouderkliniek bent geweest. Hoe is jouw schouder ondertussen?

 Na 3 jaar pijn hebben aan mijn schouder ben ik zeer blij dat ik eindelijk gevonden heb wat ik er aan kan doen. Dankzij de goeie zorgen en oefeningen van Karin en haar team kan ik nu zeggen dat ik bijna geen pijn meer heb. Ik merk dat ik nog wel voorzichtig ben met mijn schouder maar dat is eigenlijk niet meer nodig. Ik kan zeggen dat ik na 3 jaar pijn hebben voor 95% pijnvrij ben. 

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

Lichte dwang van de mama 😊

En het is ook gewoon “leuk” om een uurtje in de week te komen afzien. 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Een uurtje hoofd leeg maken. Even fysiek afzien zodat je mentaal ook weer opgeladen bent. 

 

 Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

 Ik heb niet echt een voorkeur. Hangt ook een beetje van dag tot dag af. 

Minst leuke is zeker pompen op den blok. 

 

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Ik kom heel graag naar Move for Health. 

Jullie doen dat heel erg goed! Doe zo voort! 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2023 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn