Feb 25, 2022

Lid van de maand maart 2022

Ons lid van de maand maart is Mieke! Zij komt sinds 2018 bij Move for Health trainen nadat ze een hernia heeft opgelopen tijdens een groepsles in een fitnesscentrum. Lees hier haar verhaal over hoe ze bij Move for Health is begonnen en waarom ze bij ons blijft sporten!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Via BNI ken ik Karin al vele jaren en toen ik in augustus 2018 met een serieuze hernia niet meer uit de voeten kon, heeft Karin me stap voor stap weer mobiel gekregen. 
 

Je komt al sinds 2018 hier trainen. Wat maakt dat je hier blijft terugkomen?

De trainingen zijn op maat, soms betekent dat, dat hetgeen Karin of Robin voorzien hadden niet helemaal past bij hoe ik me voel. Flexibel hiermee omgaan en lichter, zwaarder, of anders dan gepland, is geen enkel punt. De training wordt aangepast waar nodig. Maar steeds wordt er toch gekeken naar de uitdaging. Té gemakkelijk is namelijk ook niet leuk!


Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Twee keer in de week op een vaste moment tijd voor mezelf. Door deze individuele training vind ik sporten weer leuk, voel ik me fitter en is mijn spierkracht en uithoudingsvermogen serieus geëvalueerd. Ik doe graag aan Nordic Walking en houd dit terug ruim 2 uur, 11 km vol. Dat was een tijd geleden heel wat minder.
 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

 Mijn minst favoriete oefening is de step. Gelukkig mag ik me bijna altijd warm ‘fietsen’. 

Het liefst werk ik met een bal. Maakt niet zoveel uit welke oefening. Waarschijnlijk is dit vanwege mijn handbal verleden. 

 
Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Move for Health is absoluut voor mijn een heel belangrijke factor in het gezond houden van mijn lichaam. Samen met Karin en Robin krijg ik het voor elkaar om fit en energiek te blijven en waarschijnlijk 100 te worden. 

Het is altijd tof om in de studio te komen, iedereen is altijd vriendelijk en de maandelijkse challenges geven een onderlinge competitiestrijd, ondanks dat je elkaar nog nooit gezien hebt. Dat is keileuk. 

Move for Health? Voor mij een must, voor iedereen die hen nog niet kent; een aanrader! 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn