May 14, 2024

Lid van de maand juni 2024

Yves traint nu al een dik jaartje bij ons. Hij is begonnen trainen bij MFH, omdat hij een beetje jaloers werd op de progressie van zijn vriendin. Maar de doorslag waren toch Karin haar flauwe moppen.  

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

 Iets meer dan een jaar nu. Mij partner Evi traint hier al een jaartje langer. 

Ik vond “macho-fitness” altijd zo onnatuurlijk: binnen sporten voor een TV-scherm, terwijl het buiten mooi weer is. Raar! Maar ik werd wat jaloers op de fysieke progressie van Evi. Tijdens onze skivakantie kon ik haar niet meer volgen, verdorie! 

Ondertussen leerde ik Karin zelf kennen via een business netwerk. Ik had een heel goed gevoel bij haar filosofie. Daarom ben ik bij M4H met boks trainingen begonnen. Ik brak al snel mijn pols – niet bij M4H :-D – en ben daarna overgeschakeld op PT.

 

Jij bent een leiderschapscoach met hoofd én hart. Wil je daar wat meer over vertellen?

Ik geloof heel sterk in de connectie der dingen. Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezonde omgeving. Mensen worden gedreven door de verbinding met anderen.

Maar veel bedrijven zijn daar niet op ingesteld. Dat frustreerde mij toen ik in loondienst werkte. Ik was mee verantwoordelijk voor de organisatie, maar hoe hoger in de hiërarchie hoe meer ik die menselijke connectie miste.

Ik heb niets tegen geld verdienen. Dat is de basis voor elke gezonde onderneming. Maar ik heb wel moeite met hokjesdenken. Zeker als je een bedrijf of team leidt.

Daar wilde ik iets aan doen, door verschillende disciplines te verbinden. Dus samen met de partners van mijn bedrijf Revivo coach ik mensen om hun bedrijf gezond te “runnen”: met hoofd, hart en organisatie in balans.

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Sport is ontspanning voor mij. Ik hou er zelfs van om goed af te zien. Dan weet ik dat ik lichamelijk aan het opbouwen ben. 

Tijdens de PT sessies moet je natuurlijk wel je hoofd erbij houden. Maar jullie begeleiden daarin op een ongedwongen, persoonlijke manier.

Sporten, lachen en een goed gevoel. Dat is wat M4H voor mij betekent.

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

De (heerlijk flauwe) moppen die Karin uitdeelt

De gevoelige snaar die Olive raakt

De stevige pees die Christin erop legt

De rust die Pieter uitstraalt

De andere uren die Rik er op na houdt

De vriendelijke ‘hey’ die Emile kenmerkt

Jullie zijn een toffe bende, die mij thuis doet voelen

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Favoriet: alles met focus op arm- en buikspieren. Curls, sit-up,…

Minst favoriet: al die dingen waarbij ik mijn poep meer achteruit moet steken. Mijn coördinatie is op dat vlak niet top 😉.

 

 Is er nog iets dat je graag wilt delen?

Vanaf nu gaan M4H en Revivo samenwerken om gezondheid in organisaties te verbeteren: hoofd, hart, lichaam, organisatie

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn