May 22, 2023

Lid van de maand juni 2023

Ons lid van de maand voor juni is Evelien! Via een gemeenschappelijke vriend is ze hier terechtgekomen en is ze reeds 5 maanden aan het trainen. 

Door de losse en leuke sfeer die in de studio hangt is het leuker om intensief te trainen en haar grenzen op te zoeken. Sporten is echt een routine geworden in Evelien haar dagelijkse leven. 

Benieuwd naar wat Evelien nog over ons te zeggen heeft? Aarzel dan niet om hier te klikken voor het volledige verhaal!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Sinds december 2022. Dat zijn ondertussen 5 maanden.

Via een gemeenschappelijke vriend die me naar jullie doorverwees.

 

Toen je startte bij ons, trainde je al bij een andere Personal Trainer (en dat doe je nog steeds). Waarom heb je toen besloten om ook bij ons te komen trainen?

 Ik trainde sinds mei 2022 bij een trainer enkel op maandag. Dat is met een vriendin en dit doe ik nog steeds, maar ik merkte dat mijn conditie toch niet werd wat het moest zijn en kwam zo bij jullie terecht.

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

 De trainingen geven me een goed gevoel. Ik amuseer me. Mijn conditie is er voelbaar op vooruit gegaan. Ik voel me sterker, zowel fysiek als mentaal. Het maakt me gelukkig. En het resultaat is tastbaar.

Plus, de sfeer die er hangt motiveert om terug te blijven komen. Er wordt veel gelachen, gezwansd, het is niet enkel zweten en pompen.

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

 Het maken van een doorstart, de schop onder m'n kont die nodig was om te starten. Nooit gedacht dat ik 3 keer per week zo actief ging sporten, maar ik hou ervan. Het voelt onwennig als ik met verlof ben, precies een verslaving, maar wel een zeer goeie. 

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

 Favoriet: Bosu bal: Vooral de buikspieroefeningen, maar eender welke oefening is prima, zeker op de roze bal. Ik krijg al goesting als ik er aan denk.

Minst: burpies en russian twist. Dat brandt echt en put me ongelooflijk uit. Ik krijg rillingen als ik er aan denk

 

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Dank je wel voor de extra push, ik ben zeer blij dat ik gestart ben. Het sporten is een evidentie geworden, een belangrijk deel van de weekroutine, en ik kan en wil het niet meer missen. Doe zo voort!

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn