May 30, 2022

Lid van de maand juni 2022

Ons lid van de maand juni is Micheline! Ze is bij ons gestart nadat ze is verhuisd. Ze zocht naar een nieuwe manier om meer te bewegen en is zo bij ons terecht gekomen. Lees hier haar ervaring rond personal training – iets wat ze nog nooit eerder heeft gedaan!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik ben in december naar deze buurt verhuisd en bij een wandeling langs Move for Health gepasseerd. Na een bezoek op de website was ik overtuigd. Ik ben 25 januari op kennismakingsgesprek gekomen en 2 dagen later was mijn eerste trainingssessie een feit.


Na 3 maanden Personal Training heb je besloten om nog verder te doen. Wat maakt dat je hier blijft terugkomen?

 Ik weet vanuit ervaring dat het trainen in een fitness niet werkt voor mij. Het persoonlijk aspect van de training is iets dat me enorm aanspreekt, wat maakt dat ik gemotiveerd ben om mijn trainingen te blijven volhouden en tevens mijn eetpatroon aan te passen, met veel hulp van Karin om hierin een evenwicht te vinden. De focus ligt niet op gewicht verliezen maar wel op je goed in je vel voelen, waarbij het gewichtsverlies natuurlijk mooi meegenomen is. De trainers zorgen er ook voor dat ik ondanks knie- en voetgebreken plezier heb in het sporten.


Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

 Sporten is voor mij een uitlaatklep. Elke training ga ik met een goed gevoel naar huis, ongeacht met welk gevoel ik aan de training begon. Je kan zeggen dat dit voor mij een therapeutisch uurtje is, waarna ik met een herbronnen gevoel mijn dag kan voortzetten.

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Mijn minst favoriete oefening is optrekken aan de touwen van de T-rex (of hoe dat kwelding ook noemt ðŸ˜‰), eigenlijk alle oefeningen waarbij de focus ligt op armspieren.  Een favoriete oefening is moeilijker te benoemen, laat ons het houden op alle cardio-oefeningen.


Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Voor degene die nog twijfelen, kom zeker eens op kennismakingsgesprek. Je zal er geen spijt van hebben!

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn