Jun 24, 2024

Lid van de maand juli 2024

Ons nieuwe lid van de maand is onze 'Pink Patser' Sofie!

Sofie is bij MFH begonnen met sporten na een gesprek met haar vriendin, over de hardnekkige zwangerschap kilo's. Ze traint nu al ruim één jaar bij ons en is super goed bezig!

Als mama van twee jonge kinderen vindt zij het belangrijk om tijd voor zichzelf te maken. Even de batterij opladen en zo de veerkracht vergroten. Hier heeft ze ook nog enkel tips voor. 

Hoe ze nu aan haar bijnaam 'Pink Patser' komt, kan je hieronder verder lezen!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Een ruim jaar geleden kwam een vriendin van mij af met ‘Ik ga iets zot doen en je mag er niet mee lachen’ toen we weeral over onze verworven zwangerschapskilo’s aan het klagen waren.

Nadat ze me vertelde dat ze ging beginnen sporten bij Move for Health ben ik ’s avonds achter de computer gekropen, wat opzoekwerk gedaan en meteen een kennismakingsgesprek geboekt. En voilà, nu sport ik al een jaar bij jullie.

 

Met 2 kleine kinderen slaag je erin om consequent 2x/week tijd voor jezelf te maken. Je hebt onlangs zelfs je abonnement verlengd met 12 maanden! Heb jij tips voor alle jonge mama’s om aan zelfzorg te kunnen doen?

 Zelfzorg is sowieso voor iedereen belangrijk in welke vorm ook. Maar voor jonge ouders zeker. Door de gebroken nachten, aandacht vragende, onzelfstandige wezentjes die zoveel geduld en energie opslokken dat je in alles waar je ook maar een beetje van kan opladen dit ook moet doen om je veerkracht zoveel mogelijk te vergroten. 

Dus plan je afspraak, zoek opvang en maak je hoofd even leeg door een (half) uur even alles te geven. Doe dit dan ook echt want ook al kom je aan met een lege batterij, sporten geeft je energie om de rest van de dag of avond door te komen. 

En het is altijd fijner om een spelletje tikkertje te starten of je kind te leren fietsen met een betere conditie dan eerst 😉

 

Je hebt onlangs de bijnaam ‘Pink Patser’ gekregen. Vanwaar die bijnaam?

 Dit komt door Karin haar alles aanmoedigende uitspraken tijdens een moeilijk moment.

Dus denk na over de kleurkeuze van je kleding. Want in combinatie met patseroefeningen geeft Karin - voor ze het zelf beseft - je een bijnaam die ze zelf hilarisch vindt.

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Move for Health betekent voor mij meestal een uurtje goed afzien. Om zo de mentale batterijen terug op te laden. En er weer voor even tegen te kunnen. 

Het stellen van doelen, het werken ernaar, mijn best doen om te verbeten en hopen om die gestelde doelen ooit te behalen. Dit allemaal met een persoonlijke aanpak, oefeningen op maat en aanpassingen zo nodig. Waardoor je ook echt het gevoel hebt dat er naar je geluisterd wordt.

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

Ik blijf graag terugkomen door de gezellige sfeer die bij jullie hangt. De dansjes en mopjes op dinsdag en de uiteenlopende gesprekken op donderdag maken dat ik nog steeds niet tegen mijn zin ga sporten, wat ik in de meeste sporten al na een paar maanden wel had.

De vooruitgang die ik boek zowel in kracht, conditie als op de weegschaal zijn natuurlijk ook een goede motivator.

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Mountain climbers vind ik nog wel een leuke oefening zolang ze maar niet op de flow mat uitgevoerd moeten worden.

Wat ik echt niet graag doe zijn oefeningen met het laddertje, dit vergt te veel coördinatie en cardio is sowieso niet mijn ding.

 

 Is er nog iets dat je graag wilt delen?

Dat iedereen die komt sporten bij Move for Health goed bezig is!! 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn