Jun 24, 2023

Lid van de maand juli 2023

Ons lid van de maand voor juli is Dirk! 
Dirk is één van de originele leden van Move for Health. Al sinds 2017 komt hij met plezier zwoegen en zweten bij Karin en haar collega's. 
Daarnaast zorgen de leuke sfeer, uitdagende oefeningen en de complimentjes achteraf ervoor dat Dirk blijft sporten bij ons. 
Naast het regelmatig sporten is Dirk ook bezig met zingen. Hij is professioneel zanger en heeft zelfs onlangs nog een nieuwe single uitgebracht! 
 

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik ben van de originele lichting van 2017 meen ik mij te herinneren. Nog gestart op de eerste locatie op 1steverdieping hier in de buurt. Ik heb Karin ontmoet in de fitness op de Kontichsteenweg in Aartselaar destijds. Toen ik hoorde dat ze zelfstandig iets ging opstarten, ben ik haar gevolgd. Met de Covid periode was het even komkommertijd, maar nu sinds januari 2023 terug elke week 3 keer … 
 

Je bent naast een atleet ook een zanger. Is daar iets waar je graag over wilt vertellen?

Waaaw ‘Atleet’… ik weet niet of die titel volledig de lading dekt, maar alleszins zit er toch weer heel wat verbetering in de conditie en ‘postuur’ 😉 en dat is ook meegenomen voor mijn optredens. Zingen doe ik al mijn hele leven bij wijze van spreken, maar pas sinds 2019 met professionele opnames, omkadering en clips. Je kan alles hierover vinden op www.dirknyberg.be en op mijn Facebookpagina. Moet je zeker ook eens mijn nieuwe single checken op Youtube https://www.youtube.com/watch?v=FYSF7GR2yRk

Ook te beluisteren via Spotify, Deezer, iTunes, etc…

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

Vooral de persoonlijk benadering en de aangename sfeer. Er kan al eens gelachen worden… en dat vind ik belangrijk! Bovendien vind ik ook dat de aanpak en opvolging motiverend werken. Er wordt ook geluisterd naar wat je doelen zijn en wat je graag/liever doet. Elke sessie is anders en met voldoende afwisseling zodat het plezant blijft. En last but not least de resultaten die je behaalt. Als je jezelf beter en strakker voelt en je krijgt af en toe ook opmerkingen of complimenten in die aard… Alles voor de fans hé 😉 Dat is dan vooral An, mijn vrouw die hier trouwens ook regelmatig komt. Beetje gezonde competitie kan geen kwaad… Ook thuis! 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Dat is voor mij DE manier om af en toe de remmen te kunnen loslaten. Ik ben een echte bourgondiër die van lekker eten en drinken houdt en ik draai mijn hand niet om voor een stevig feestje. Regelmatig letterlijk en figuurlijk op het matje moeten komen in Wilrijk is dan de manier om de schade te beperken en je goed te blijven voelen.

  

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Ik vind eigenlijk alle oefeningen voor armen en bovenlichaam wel leuk en uitdagend. Armen, schouders, borst,… En Pieter zorgt gewoonlijk voor de juiste mix tijdens het inmiddels berucht en beroemde “Power Hour”… Ik hou minder van beenoefeningen en lopen bijvoorbeeld. En ik heb een absolute hekel aan de deadlifts… Pieter weet dat en ik krijg ze daarom ook regelmatig voorgeschoteld… waarvoor dank Pieter!

Maar alle gekheid op een stokje: toffe begeleiding, afwisseling in de oefeningen, … Top!

 

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Ik zou zeggen “Keep up the great work”! Drie keer per week een uurke komen hijgen en zuchten en met een smakelijk gevoel voor humor en toffe begeleiding.

Geef mij dan maar eerder deadlifts dan mee te staan showen in een spiegel ergens in een fitness vol body builders en zwetende sixpcks 😉. Geef mij maar Move For Health!  

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn