Dec 30, 2022

Lid van de maand januari 2023

Onze lid van de maand voor januari is Dirk! Hij wilt samen met Anke zijn lichaam en gezondheid onderhouden nu dat hij met pensioen is. Hij heeft zich ondertussen samen met Anke geëngageerd om 12 maanden onder onze begeleiding te komen werken zodat zijn metabolische leeftijd jonger is dan zijn daadwerkelijke leeftijd.

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Anke en ik zijn ergens haverwege juli dit jaar op een zaterdagmiddag binnengewaaid bij Karin voor een kennismakingsgesprek en de week daarop stonden we ons in ’t zweet te werken. Anke is een kei in het vinden van leuke uitdagingen op Google en heeft daar MfH uitgepikt omdat het ons inhoudelijk het meest aansprak.

Je hebt onlangs jouw abonnement verlengd voor 12 maanden. Wat is de reden dat je tot die beslissing bent overgegaan?

 Da’s een beslissing die Anke en ik samen hebben genomen. We voelen er ons beide wel beter bij. Het is ook leuk om een doel voor ogen te houden, onafgezien van het feit of je dat haalt of niet, of het traag of snel vooruitgaat. Zolang je maar niet stil staat heb ik eens ergens gelezen.

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

Vooral de aanpak denk ik. Elke training krijg je andere of op zijn minst aangepaste oefeningen die telkens uitdagend genoeg zijn maar ook weer niet te zwaar. Allee, misschien had ik dit beter niet gezegd om volgende training niet nog meer af te zien. Ook het feit dat de oefeningen die we krijgen aangepast zijn aan onze fysieke conditie vind ik een pluspunt. Zelfs met nieuwe en oude kwetsuren wordt à la minute rekening gehouden en aangepaste oefening uit de mouw geschud. Dat toont toch wel de vakkennis van de coaches aan vind ik. Dikke pluim. 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

De fleur van mijn pensioen of zoals leeftijdsgenoten wel eens zeggen de fleur van onze sleet, da’s nu de fase in mijn leven. Volop genieten maar ook beseffen dat er inderdaad slijtage optreedt. Fietsen, wandelen zijn goed voor de algemene conditie maar je voelt dat je spieren aftakelen. Die twee uurtjes sport bij MfH brengen daar zeker wel verandering in. 

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Boksen vind ik niet leuk en echt een favoriete oefening heb ik niet. ’t Is allemaal afzien he.

 

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

’t Is altijd wel een gezellige boel met Karin en Jordy. De babbel tijdens de opwarming, de gevatte opmerkingen aan beide kanten gedurende de oefeningen. Er wordt dikwijls gelachen en dat maakt dat je met plezier komt afzien. Met Pieter hebben we nog maar 1 training gedaan maar ik denk wel dat hij perfect in ’t MfH-plaatje past

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn