Dec 28, 2021

Lid van de maand januari 2022

Ons lid van de maand januari is An! Zij is hier komen aankloppen terwijl ze 'het sporten haatte'. Lees hier haar verhaal over hoe ze toch bij Move for Health is begonnen en waarom ze bij ons blijft sporten!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik train ondertussen al 4 maanden bij Move for Health.  Ik ken Move for Health via BNI en heb ooit (10 jaar geleden) spinninglessen gevolgd bij Karin. Ik was altijd fan van Karin haar manier van lesgeven waarmee ik snel het vertrouwen had in de personal trainingen.  In de zomer had ik rugklachten door een slechte werkhouding. Op aanraden van m’n kinesiste moest ik meer gaan bewegen en mijn ‘gordel’ verstevigen. Ik heb zelf niet de discipline om thuis flink oefeningen te doen en besloot dan om te gaan informeren voor een PT. Los van de rugklachten, wou ik ook terug goed in mijn vel zitten. Ik wou mijn lichaam wat versterken en terug conditie krijgen. Mijn doel is nog steeds om terug te beginnen met lopen. Geen marathon maar wel gewoon terug een aangenaam loopje kunnen doen. 


Tijdens het intakegesprek heb je Karin verteld dat ‘je het sporten haat’. Wat maakt dat je hier toch blijft terugkomen?

Ik heb sporten nog nooit leuk gevonden. Je wordt dan geconfronteerd met je slechte conditie, slechte arm-been-coördinatie, geen uitdaging vinden in vele sporten, het gedoe van vaste uren in sportclubs die ik dan niet gecombineerd krijg met mijn werk als visagiste,  ik sport eigenlijk graag alleen,…  Maar ik heb echt wel graag een goede conditie want ben een bezige bie. Tot zover mijn haat naar sport. 
Na enkele weken PT was ik verlost van mijn rugklachten, nam mijn stress af en kon ik terug genieten van een goede nachtrust. Ik sta niet meer op de weegschaal, dat cijfer interesseert me niet meer, en zo kan ik nog wel wat voordelen blijven opsommen.  Ik vind al die voordelen echt verbazingwekkend. Jullie zijn heel flexibel met het inplannen van de trainingen. 
Naast het fysieke trainingen, geven jullie een luisterend oor en dat doet al eens deugd. We lachen lekker veel, jullie dagen uit, weten exact wat te doen om onze grenzen te verleggen. 

Deze 4 maanden hebben me zowel fysiek als mentaal sterker gemaakt en dat wil ik zo graag aanhouden en nog lekker verder wat aansterken de komende maanden. 

Ah en ik vind het ook een leuke leerschool voor jezelf. Wat kan je en hoever kan je jezelf laten motiveren. Om de woorden van Robin te gebruiken: ‘YOLO patser An’ wil ik nog wel wat uitgedaagd zien worden. 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Ik word er vrolijk van en zit lekker in m’n vel. Fysiek uitgedaagd worden vind ik ook wel heel erg fijn. Had nooit verwacht dat ik het echt leuk zou vinden. 


Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Ik vind dat allemaal wel tof eigenlijk. Planken met de bijpassende oefeningen vind ik wel lekker stoer, springtouw vind ik ook wel tof. Als het met patsergedrag kan, ben ik fan ;-)  En als het met de fantasie lijkt op een overenthousiaste aerobic chick vind ik het meteen fijn.

Die ladder…. Raar vind ik ze


Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Ik ben enorm blij dat ik de stap heb gezet voor PT. Ik kan het iedereen aanraden. Jullie doen dat echt goed. 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn