Jan 29, 2022

Lid van de maand februari 2022

Ons lid van de maand februari is Jolien! Zij is vastberaden om al reeds een lange tijd 2x/week te komen trainen, ongeacht of haar agenda overhoop gegooid wordt of niet. Lees hier haar verhaal over hoe ze bij Move for Health is begonnen en waarom ze bij ons blijft sporten!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik train ondertussen al 1 jaar bij Move for Health.

Ik ken Move for Health via mijn werkgever en collega’s. Mijn werkgever stimuleert me om aan mijn conditie/gezondheid te werken. Mijn collega’s en ik krijgen namelijk de gelegenheid om gebruik te kunnen maken van 2 PT sessies en dit op wekelijkse basis. 


Je komt heel consequent twee keer per week trainen. Wat maakt dat je hier blijft terugkomen?

Klopt, ik vind het namelijk enorm belangrijk om fit te blijven. Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat dit wel een uitdaging is sinds ik mama geworden ben.

Gelukkig zijn jullie flexibel met het inplannen van de trainingen en bevinden jullie zich op wandelafstand van mijn werk. Zo kan ik rechtstreeks na mijn werkuren een uurtje intensief komen sporten en nadien met een goed gevoel mijn zoontje van de crèche afhalen.


Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Me-time. Even een uurtje voor mezelf! 

Al mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met mijn zoontje, maar zoals mijn partner zegt; je mag niet vergeten jezelf niet te vergeten.


Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Ik vind kracht en conditie oefeningen fijn, evenwichtsoefeningen wat minder omdat ik hier ook niet zo goed in ben… 


Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Toen ik met complicaties tijdens mijn zwangerschap (kans op vroeggeboorte) weken moest plat liggen en na de bevalling ook een aantal weken niet mocht sporten zat ik niet meer zo goed in mijn vel.

Dankzij Karin & Robin heb ik mijn kracht/conditie stilletjes aan weer kunnen opbouwen en kan ik nu zeggen dat ik enorm tevreden ben met mijn lichaam!

Niets dat er nog op wijst dat ik 9 maanden geleden mama geworden ben.

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn