Nov 30, 2023

Lid van de maand december 2023

Ons nieuwe lid van de maand december is Kristiaan
Binnenspringen was voor Kristiaan eigenlijk de grootste stap naar een actievere levensstijl. De angst om volledig afgemat te worden zoals bij een bootcamp was in het begin toch wel aanwezig. Maar na een gesprek met Karin was die angst snel weg! 
Door de persoonlijke en sfeervolle aanpak van de coaches komt hij met plezier telkens opnieuw trainen. 

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?
De studio van Move for Health was me vanop straat al een paar keer opgevallen maar de drempel bleef lange tijd te hoog. Ik was geen sporter en mijn eetgewoontes waren allesbehalve gezond. Maar dan komt onvermijdelijk het moment waarop je lijf “stop” zegt en je aan de slag moet om die negatieve spiraal te doorbreken. Zo stapte ik in december 2019 toch met gemengde gevoelens binnen voor wat informatie. Het was Karin die me verwelkomde en de tijd nam om met me te praten, mijn noden te begrijpen en de werking van Move for Health uit te leggen. Gerustgesteld dat het geen bootcamp zou worden met veel geroep en gevloek, zoals je dat in Amerikaanse films ziet, heb ik me lid gemaakt. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Integendeel.

 

Je hebt onlangs jouw abonnement verlengd voor 12 maanden. Wat is de reden dat je tot die beslissing bent overgegaan?

Ik heb geen natuurlijke drang en aanleg om te sporten. Ik heb het nodig om gemotiveerd te worden om te blijven bewegen. En dat is precies wat ze bij Move for Health doen. De trainers kennen niet enkel hun vak, ze weten ook perfect wie ik ben. Die persoonlijke aanpak doet voor mij wonderen. De trainingen zijn fysiek zwaar, en zo hoort het ook want ik wil nadien écht dat gevoel hebben dat ik stappen vooruit heb gezet. Tegelijkertijd is de sfeer is altijd relax, er wordt veel gelachen en ook geluisterd naar mijn wensen en vragen. Er was dus weinig nodig om mijn abonnement te verlengen. Ik zie geen enkele reden waarom ik het niet zou doen.  

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

10 Punten voor sfeer en gezelligheid. Gemotiveerde, professionele en fijne coaches. En vooruitgang. De trainingen werpen hun vruchten af want mijn lichaam verandert op een positieve manier en dat is misschien nog de belangrijkste reden. 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Mijn motivatie om te blijven sporten, aan mezelf te blijven werken en stappen in de goeie richting te blijven zetten. En dat op een leuke manier.

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Lunges, daar word ik echt niet gelukkig van. En dat is dan meteen het understatement van de dag. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar lunges en ik, wij zijn geen vrienden.

Wat ik wel erg leuk vind zijn alle oefeningen voor armen en bovenlichaam.

 

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Je kan wel zeggen dat Move for Health mijn sportief leven op een positieve manier veranderd heeft. Dat klinkt misschien wat groots maar het is wel zo. Voor ik de studio binnenstapte was sporten voor mij een hobbelig parcours. Betalen voor fitnessabonnementen en er vervolgens nooit gebruik van maken of een hele loopoutfit aanschaffen, inclusief speciale loopschoenen, en toch altijd een reden vinden om voor de tv te blijven zitten. Dankzij Karin en haar team blijf ik aan mijn gezondheid werken en ik doe ik het nog graag ook. 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn