Nov 29, 2021

Lid van de maand december 2021

Deze maand zetten we met plezier Karel in de kijker!

Hoe lang train je al bij Move For Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Volgens mij van 2de helft 2018. Mieke, mijn echtgenote had Karin leren kennen op een netwerkevent en was al langer lid. Ik sukkel al tientallen jaren met mijn onderbenen en heb nooit een goede training of begeleiding gevonden om hier iets aan te doen. Na een proefles bleek toch dat Karin en haar team een verbetering konden realiseren mits zeer gerichte oefeningen, bloed, zweet, gehijg en gesteun. Ik heb er nog geen spijt van gehad, het probleem met mijn benen zal niet weggaan maar mijn mobiliteit verbetert wel langzaam.


Wat maakt dat je hier blijft terugkomen?

Dit is tevens de reden waarom ik wil blijven komen. Sedert enkele maanden is de training met Robin en ook dat gaat zeer goed.


Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Sport heb ik gedaan tot mijn 16de, vooral tafeltennis en volleybal, daarna is het op een laag pitje gedraaid. Door de wekelijkse training bij MFH en mijn recente pensionering  heb ik ook terug zin gekregen om dagelijks 30 minuten te roeien op een roeiapparaat en dat geeft niet alleen energie maar heeft ook een positive invloed op mijn gewicht.

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Mijn minst favoriete oefening is squat met rug tegen de muur, gelukkig is dat meestal de afsluiter en kan ik het mentaal verwerken tijdens de rit naar huis 😀. Een favoriete oefening heb ik niet, de afwisseling bevalt mij wel en de langzame positieve evolutie motiveert.

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Ik ben zeer blij dat mijn vrouw mij destijds de weg naar MFH heeft getoond en dat Karin en Robin mij met kennis en ervaring helpen om in beweging te blijven. Bedankt!

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn