Aug 6, 2021

Lid van de maand Augustus 2021

We zetten deze maand met heel veel plezier een van onze meest trouwe leden in de kijker, Heidi. Lees hier haar verhaal over hoe ze bij Move for Health begonnen is en wat sport voor haar gezondheid heeft gedaan. 

Hoe lang train je al bij Move For Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

Meer dan 6 jaar en een half geleden leerde ik Karin kennen in een fitnesszaak waar ze toen werkte.  Daar kwam ik terecht op zoek naar hulp om mij opnieuw  aan het sporten te krijgen na 5 rugoperaties. Haar aanpak sprong er meteen uit en dat zorgde ervoor dat ik haar eerste klant werd toen ze Move for Health opstartte. Ik was helemaal uit conditie en onzeker over wat ik met mijn rug wel of niet aankon. Met een vriendelijke maar vastberaden strenge hand zorgde ze precies voor wat ik nodig had. De eerste 2 trainingen kreeg ik er fysiek goed van langs. En eindigde zelfs voorovergebogen in de voortuin. De bijnaam ""t spouwerke" werd geboren. Daar lachen we nu nog steeds om.

 

Wat maakt dat je hier blijft terugkomen?

Mijn chirurg zegt me letterlijk dat ik het levende bewijs ben dat sporten niet alleen loont voor rugpatiënten maar levensnoodzakelijk is. Mijn mobiliteit en bewegingsmogelijkheden zijn ongezien. Vele van zijn patienten blijven vast zitten in het patroon dat sporten er niet meer voor hen inzit terwijl het sporten er nu net voor zorgt dat je niet verstijft en in een rolstoel eindigt.  

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Voor mij heeft sporten bij Move for Health in de eerste plaats mijn levenskwaliteit verhoogd. Ik heb niet alleen minder uitstralingspijnen van de protheses in mijn rug, ik kan ook veel meer fysieke activiteiten aan zoals lange wandelingen maken of mee gaan skiën met de familie. 

Bovendien is elke training weer anders en nooit saai. Die afwisseling en goede sfeer zorgt ervoor dat ik altijd bezweet en met de glimlach naar huis keer. 

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

Daar moet ik niet over nadenken. Het laddertje is mijn top favoriet. Heen en weer huppelen door de ladder maakt me elke keer weer blij. Ik heb de oefening zelfs omgedoopt tot de naam "huppeltrutjes". Fysiek best zwaar maar oh zo leuk om doen!  De oefening die ik het minst graag doe is de mountain climbers. En ook al weet mijn trainer dat ik ze niet graag uitvoer, toch zit de oefening vaak in mijn schema. Dat is nu net wat ik appreciër aan de hele aanpak. Vastberaden je klant geven wat ze nodig hebben... 

 

Is er nog iets dat je zelf wilt delen?

Ik ben dankbaar hoe Karin mij al deze jaren als personal trainer begeleidt. En ook de andere trainers vallen perfect voor haar in. De aanpak van Move for health zorgt ervoor dat elke klant precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. Het is geen voorgekauwd riedeltje maar een op maat gemaakt plan waar elk niveau van sporter aan zijn/haar trekken kan komen. Ik geloof steevast dat dit de manier is om de beste resultaten te halen. Werken op afspraak en met begeleiding geeft geen ruimte voor excuses! Just do it....

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn