Mar 28, 2023

Lid van de maand april 2023

Onze lid van de maand is Leen! Ze is vorig jaar bij ons begonnen met trainen dankzij een van onze leden die haar met ons in contact heeft gebracht. Leen is ondertussen een zeer enthousiast lid die mensen in haar omgeving ook aanspoort om tot bij ons te komen, waar we heel dankbaar voor zijn! 

Lees hieronder het verhaal van Leen!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

In januari 2022 ben ik begonnen aan mijn trainingstraject. Via een andere sporter ben ik in contact gekomen met Move for Health.

 

Je komt helemaal van Zwijndrecht door de Kennedytunnel naar onze studio. Wat motiveert jou om telkens die rit te maken?

 Door de tunnel rijden naar de studio vraagt alleen een beetje meer organisatie, maar de sportlessen en de fijne sfeer zorgen ervoor dat ik dit met veel plezier het verkeer trotseer.

 

Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

 Jullie hebben mij na jaren kwakkelen tussen geen energie, sporten en niet volhouden terug een ritme gegeven. De fijne lesgevers met een groot gevoel voor humor en mijn medesporters zorgen ervoor dat ik geen enkele les wil missen. Het is mijn uitlaatklep en zorgt ervoor dat ik na stresserende werkdagen mijn hoofd kan leegmaken, met veel energie en een big smile terug naar huis kan gaan. Een portie Move for Health is alles wat je nodig hebt om positief door het leven te gaan.

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

 Jullie hebben mij geholpen om terug in mijn kracht te staan, mijn lichaam terug jonger te maken dan ze was geworden. Ik was sport een beetje kwijtgeraakt over de jaren en dankzij Move for Health heb ik het teruggevonden, door de samenwerking ben ik mentaal en fysiek mijn grenzen stapje per stapje terug aan het verleggen. Ik voel me in 1 jaar tijd fysiek en mentaal gezonder dan dat ik mij de laatste 10 jaar heb gevoeld. Ik wist niet dat je terug jonger kon worden, lol.

 

 Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

 Naast het boksen is mijn favoriete oefening toch wel de ball slam. Keihard de bal op de grond smakken, proberen al je kracht en energie te transfereren door die bal, geweldig is dat.

Minst favoriete oefening > De mountain climbers, en daar ga ik verder niets over zeggen, zegt al genoeg denk ik.

 

 Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Wat ik graag nog wil delen over het Move for Health team is dat deze mensen super hartelijk zijn, ze willen oprecht meedenken en werken aan iets die werkt op jouw niveau. Ik kan alleen maar positief zijn, het werk moet je uiteraard zelf doen, maar het warme onthaal en de positiviteit zorgen ervoor dat je hier niet meer weg wil. Ik probeer iedereen die ik zelf ken te overtuigen om naar hier te komen sporten. Toppers zijn het en ik ben ze dankbaar voor wat het sporten voor mij al heeft gedaan. 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

┬ę Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn