Mar 30, 2022

Lid van de maand april 2022

Ons lid van de maand april is David! Hij komt sinds begin dit jaar bij Move for Health trainen om een 'festivalbody' te krijgen. Lees hier zijn verhaal over hoe hij bij Move for Health is begonnen en hoe zijn trainingen vorderen!

Hoe lang train je al bij Move for Health en hoe ben je hier terecht gekomen?

 Ik train sinds januari dit jaar bij Move for Health. De laatste jaren was ik wat in gewicht bij gekomen en ik zocht een personal trainer die mij hierbij kon helpen. Aangezien ik Karin kende via BNI heb ik haar gebeld en gevraagd of ik eens kon langskomen. 

 

Je komt nu 3x/week trainen. Wat maakt dat je hier blijft terugkomen?

Het doel is om tegen de zomer een ‘festivalbody’ te krijgen, wat niet evident is omdat ik graag uiteten ga en voor het werk ook regelmatig op restaurant zit. We zijn in elk geval in de goede richting aan het evolueren. 

Daarnaast is het ook gewoon leuk om bij Move for Health te trainen. Het is elke keer wel lachen en het helpt ook tegen stress. 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

Het sporten op zich is soms nog wel een opgave omdat ik door stress wel wat vermoeid kan zijn. Daarom helpt het echt wel dat ik wekelijks afspraken heb staan voor de trainingen. Moe of niet moe, ik ga omdat ik weet dat ‘de fitnessbitch’ daar staat te wachten op mij. :-)

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

 Het liefst doe ik aan krachttraining maar om mijn doel te halen weet ik dat dat niet voldoende is. 

Touwspringen vind ik bijvoorbeeld vreselijk of alles van beenoefeningen…

 

Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

Ik had niet gedacht dat het trainen zo’n positief effect zou hebben op mij en waardoor ik erover nadenk om mijn abonnement verder te zetten na de minimumlooptijd. Het contact met de medesporters zijn ook altijd leuk. Er hangt gewoon een goede sfeer in de studio!

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn