Karin

Karin

Zaakvoerder/Personal Trainer

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Ik heb mijn hart aan de fitnesssector verloren sinds dat ik tijdens mijn opleiding stage heb gevolgd in een fitnesscentrum. Sinds 2009 werk ik elke dag met hart en ziel om de klanten zo goed mogelijk te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Naast de verschillende fitness specifieke opleidingen heb ik ook een tweejarige opleiding tot mindfulness trainer gevolgd bij David Dewulf. Aangezien ik geloof dat er een goede balans moet zijn tussen je lichaam en je geest en die connectie ook heel boeiend vind, heb ik in 2018 ook een 200u yoga instructor opleiding gevolgd bij Joachim Meire.

Door naar dieperliggende oorzaken te zoeken waarom mijn klanten bepaalde dingen doen die niet goed zijn voor hun gezondheid wil ik hen inzichten en helderheid bieden. Op deze manier kunnen we stap voor stap werken naar de beste versie van henzelf. 

Contacteer mij

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Karin in action

Een ‘fitness bitch' met een glimlach

Ik heb al heel wat klanten gecoacht die absoluut niet graag bewegen. Daarom vind ik het belangrijk om de trainingen plezierig te maken en er wat humor in te steken. Hard werken blijft wel belangrijk om resultaten te behalen. Hierdoor heb ik van de klanten al lachend de bijnaam ‘fitness bitch’ gekregen, maar wel eentje met een glimlach. Door een goede balans te vinden tussen plezier maken en hard werken, merk ik dat de klanten toch blijven komen en volhouden om aan hun gezondheid te werken.

Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met mijn klanten. Iedereen heeft andere behoeften en nood aan een bepaalde aanpak die bij hen past. Door eerlijk feedback aan elkaar te geven zonder oordelen, komen we tot een coaching traject dat aangenaam en haalbaar is voor de klant.

Ontdek de andere teamleden

Afspraak maken

© Move For Health 2023 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn