Karin

Karin

Eigenaar

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Ik heb mijn hart aan de fitnesssector verloren sinds dat ik tijdens mijn opleiding stage heb gevolgd in een fitnesscentrum. Sinds 2009 werk ik elke dag met hart en ziel om de klanten zo goed mogelijk te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Naast de verschillende fitness specifieke opleidingen heb ik ook een tweejarige opleiding tot mindfulness trainer gevolgd bij David Dewulf. Aangezien ik geloof dat er een goede balans moet zijn tussen je lichaam en je geest en die connectie ook heel boeiend vind, heb ik in 2018 ook een 200u yoga instructor opleiding gevolgd bij Joachim Meire.

In 2017 kreeg ik de kans om een eigen studio te openen. Na een jaar zijn we verhuisd naar een groter waar we nu zitten. De visie en de filosofie waar ik mijn eigen klanten altijd mee heb gecoacht, wil ik graag meegeven aan mijn medewerkers die elke dag met een glimlach in de zaal staan zodat zij jou optimaal kunnen begeleiden. 

Contacteer mij

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Karin in action

Gezonde levensstijl geeft jou de vrijheid om voluit te leven

Ik heb al heel wat klanten gecoacht die absoluut niet graag bewegen. Daarom vind ik het belangrijk om de trainingen plezierig te maken en er wat humor in te steken. Hard werken blijft wel belangrijk om resultaten te behalen. Door een goede balans te vinden tussen plezier maken en hard werken, merk ik dat de klanten toch blijven komen en volhouden om aan hun gezondheid te werken.

Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met mijn klanten. Iedereen heeft andere behoeften en nood aan een bepaalde aanpak die bij hen past. Door eerlijk feedback aan elkaar te geven zonder oordelen, komen we tot een coaching traject dat aangenaam en haalbaar is voor de klant.

Ontdek de andere teamleden

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn