Pieter

Pieter

Personal Trainer

Als Sport- en Bewegingsdeskundige zet ik mij voor 100% in om zowel op prestatie als gezondheidsvlak jou naar je doelen te helpen. Dit is een uitdaging die ik graag op mij neem. Door mijn kennis en praktijkervaring te gebruiken wil ik samen met jou werken aan je toekomstige zelf. Als trainer probeer ik een uitdagende training te voorzien met de nodige aandacht voor veiligheid. 

Vanaf ik afstudeerde van het secundair onderwijs binnen de richting LO en Sport wist ik zeker dat ik verder wou groeien in de sportwereld. Zo ben ik begonnen aan de Bachelor richting Sport en Bewegen in Turnhout. Tijdens deze opleiding heb ik zowel theoretisch en praktisch gezien hoe ik jou kan helpen naar diverse doelen. Door mijn stages heb ik leren werken met zeer uiteenlopende blessures en niveaus. Hierdoor heb ik geleerd om oefeningen snel aan te passen aan jouw niveau. Want zo zorg ik ervoor dat jij met een voldaan gevoel terug naar huis gaat. 

Nu ik al meer dan 16 jaar in de KSA zit kan ik met zekerheid zeggen dat ik vol enthousiasme zit. Elk weekend mezelf inzetten om een groep kinderen een toffe middag te bezorgen is iets dat ik altijd graag heb gedaan. Hiernaast heb ik ook geleerd om snel sociaal contact te leggen met mensen en een band op te bouwen. Buiten de jeugdbeweging sport ik ook heel graag. Ik ga regelmatig joggen of naar de fitness. Ook speel ik met enkele vrienden volleybal op recreatief niveau. Naast mezelf focus ik mij graag op jou. Zo wil ik jou in beweging krijgen en je motiveren om je doel te behalen. Tot snel! 

Contacteer mij

Ontdek de andere teamleden

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn