Rik

Rik

Personal Trainer

Als voormalig basketbalspeler ben ik reeds op jonge leeftijd intensief met fitness gestart. In het begin lag de nadruk vooral op krachttraining en spieropbouw, maar naarmate de jaren verstreken en er helaas ook enkele zware blessures optraden, evolueerde dit naar een meer functionale aanpak met veel aandacht voor core stability en blessurepreventie. 

Ik besefte echter al snel dat dit meer voor mij betekende dan louter een aanvulling op de basketbalsport en begon me steeds meer te verdiepen in de materie en wetenschap rond functional training. Zo behaalde ik in 2016 het NASM personal training-certificaat en volgde ik verschillende workshops, waaronder ook de Advanced kettlebell workshop van de Physical Coaching Academy. 

Contacteer mij

Personal training draait rond een begeleiding op maat.

Rik in action

Personal training draait voor mij niet rond het bedenken van de spectaculairste oefening of het compleet uitputten van mijn klant, maar wel rond een begeleiding op maat aangepast aan jouw specifieke doelstellingen en op jouw eigen tempo. Ik kijk er alvast naar uit om samen met jou deze doelstellingen te bepalen en hiermee aan de slag te gaan! 

Ontdek de andere teamleden

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn