Health Strategy Coaching

Heb je al veel verschillende dingen geprobeerd om af te vallen zonder resultaat?

Of heb je een tijdje op je eten gelet en gesport maar ben je telkens hervallen in je oude gewoonte?

Wil je een methode aanleren dat vol te houden is?

Dan is Health Strategy Coaching iets voor jou!

Health Strategy Coaching is een doorgedreven coaching op verschillende vlakken van gezondheid: beweging, voeding, slaap, stress en immuniteit.

Truck Trading Group
Move For Health

Voor wie?

 • Je merkt dat je telkens terug hervalt in je oude gewoonte
 • Je merkt dat alleen maar sporten niet de verwachte resultaten oplevert
 • Je wilt een methode aanleren dat vol te houden is maar ook gemakkelijk toepasbaar is
 • Jij wilt niet alleen maar gecoacht worden op vlak van beweging, maar ook op vlak van voeding, slaap, stress en immuniteit.
 • Jij bent bereid om de nodige investering te doen en je staat open om gecoacht te worden.
 • Jij bent klaar om jouw gezondheid naar een hogere level te brengen.

Move For Health

Wat?

 • Intensieve coaching door Karin. Ze is actief in de fitnesssector sinds 2009 en heeft dus al meer dan 15 jaar ervaring. Door zich continu bij te scholen en zelf verschillende methoden te testen, heeft ze bakken kennis in huis om jou optimaal te begeleiden naar een gezonde levensstijl! Ze is niet enkel geschoold als personal trainer, maar ook als mindfulness trainer en yoga instructeur.
 • Op basis van metingen en data maken we een plan van aanpak om je gezondheid een boost te geven.
 • Ze gaat je op verschillende aspecten van gezondheid coachen: Stress, voeding, beweging, immuunsysteem, ademhaling en slaap. Om optimale resultaat te behalen, is het belangrijk om dit in balans te hebben.
 • Wekelijkse 1-op-1 moment van coaching en opvolging

Hoe gaat het in zijn werk?

We plannen eerst een intakegesprek in om jouw huidige gezondheid en levensstijl in kaart te brengen. Op basis van het intakegesprek zal Karin uitgebreid met jou bespreken welke aspecten van je gezondheid eerst aangepakt moet worden. Stap voor stap gaan we veranderingen aanbrengen in jouw leefpatroon zodat je progressie maakt die ook zichtbaar zal zijn in cijfers.

Indien je besluit om in het traject te stappen, plannen we meteen 12 coachingsmomenten in die binnen 3 maanden dient afgewerkt te worden.

Wat erna?

Nadien kan je er nog voor kiezen om een Follow-Up traject te volgen zodat je nog niet volledig losgelaten wordt en toch nog een houvast hebt als je nog niet zeker bent om het op jezelf verder te doen.

Bij een Follow-Up traject van 6 maanden zal er 1x/maand een 
1-op-1 sessie ingepland worden. Tussendoor kan je Karin ook steeds contacteren via mail als je verdere vragen hebt.

Move For Health

Belangrijkste kenmerken:

 • Uitgebreide gezondheids- en lifestylecheck
 • Wekelijkse meting van je lichaamssamenstelling:
  • Gewicht
  • Vetpercentage
  • Spiermassa
  • Botmassa
  • Vochtpercentage
  • Basaal metabolisme
  • Metabolische leeftijd
  • Visceraal vetscore
 • Maandelijks een cardiovasculaire inspanningstest
 • Maandelijks een krachttest
 • Wekelijkse slaapanalyse en -coaching
 • Wekelijkse stressanalyse en -coaching
 • Wekelijkse voedingsanalyse en -coaching
 • Wekelijkse immuniteitsanalyse en -coaching

Schrijf je in - Move for Health

Is je interesse gewekt?

Heb je interesse om eens te luisteren of dit iets voor jou is? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in. Dan neemt Karin contact met jou op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek!

Afspraak maken

Wat onze klanten vinden

arrow left arrow right

Saskia

Patiëntencoördinator

Beste Karin, Ik wil je namens MEDIPOLIS en mezelf bedanken voor de manier waarop je mij begeleidt tijdens de persoonlijke trainingsmomenten in je studio van MOVE FOR HEALTH. Je hebt een trainingsschema gemaakt dat perfect voldoet aan mijn vragen.

Je luistert goed naar mijn vragen en beantwoordt ze steeds professioneel en rustig.

Op mailtjes of Whatsapp’jes antwoord je heel snel. Wanneer ik eens vroeger of later wil komen trainen is dat nooit een probleem.

Bedankt hiervoor, ik kan iedereen die aan zijn gezondheid wenst te werken aanraden om naar MOVE FOR HEALTH te gaan.

Mieke

Dank je wel, Karin van Move for Health, Ik beweeg weer!

In juni van dit jaar blokkeerde mijn rug volledig en kon ik een week niet van de bank rechtop geraken. Een serieus zware hernia was het verdict. Nu wist ik al jaren dat ik met een hernia rondliep, maar ik had er nog nooit zoveel last van gehad. 

Nu staat “niets doen” niet in mijn woordenboek en dus was de keuze om bij Karin onder begeleiding te bewegen een logische keuze.

 

En met resultaat:

Ik maakte een fikse wandeling op mijn verlof en kon me zeer actief engageren op het weekend van de volksfeesten in Rumst. Zonder de hulp van Karin was dat laatste zeker geen optie geweest. Ondertussen ben ik ook met haar voedingsbegeleiding begonnen, wat me nog verder moet brengen naar een gezonde geest in een heel gezond lichaam.

Karin, heel fijn dat je me zo goed begeleidt!

Marc Selleslagh

Gepensioneerd

Ik werd in de zomer van 2016 geopereerd aan de knie en heb na de operatie nog heel wat last gehad, zelfs met kine behandeling leek het niet goed te komen. Dat maakte mij niet echt hoopvol voor mijn volgende skivakantie. Mijn dokter raadde me aan mijn beenspieren extra te trainen. Zo kwam ik bij Karin terecht. Gedurende bijna 3 maanden trainde zij me wekelijks en kreeg ik huiswerk mee. Het was best wel zwaar maar ze hield echt rekening met hoe ik er aan toe was. De trainingen gingen steeds vlotter en mijn vertrouwen groeide. Mijn skivakantie werd een groot succes. Ik stond stevig op mijn latten en heb geen enkele kniezorgen meer.

Bedankt Karin!

Tom

In maart 2018 werd er leukemie bij me vastgesteld waarna ik in augustus 2018 een beenmergtransplantatie heb moeten ondergaan. Hierdoor was ik fel vermagerd en verzwakt. In februari 2019 voelde ik me klaar om er nog harder voor te vechten, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Met toestemming van mijn dokter begon mijn revalidatie bij Move For Health. Vanaf toen ging ik elke week 1 uur trainen onder het toeziend oog van Karin en Ignace. Nu, augustus 2019, is het één jaar na mijn beenmergtransplantatie en heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Dat is iets waar ik Karin en Ignace heel dankbaar voor ben! Ze gaven me nog meer kracht; niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik er wonderbaarlijk snel op vooruit gegaan. Iets wat mij voor altijd zal bijblijven.

Anita

Gepensioneerd

Karin, ik wil je graag bedanken voor de moeite die je voor mij doet. Ik ben op die maand tijd toch al een heel stuk verder gekomen en dat heb ik alleen maar aan jou te danken. Ik ben blij dat Tamara mij jou had aangeraden en dat ik het (al was het met lood in mijn schoenen) heb gedaan. Ik voel mij thuis in je studio en hoop daar nog vele vorderingen te kunnen maken.

Jeroen

Move For Health? Dat is alles voor uw gezondheid onder één dak, in één studio! Een studio gevuld met gemotiveerde personal trainers, die met een lach aankomen op het werk en hun klanten met veel enthousiasme begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen die u kennen bij naam, die weten waar uw probleem zit en op basis daarvan vakkundig en doelgericht te werk gaan. Geen pijnlijke, saaie fitness, maar gewoon fun met een resultaat om fier op te zijn!

Heidi

Change Manager & Communication Expert

Karin is a great personal coach. She is focused and has a very positive attitude, a top professional to work with. It’s always fun and she can push you to go one step further in every training. Just what you need in a personal coach!

Dirk

Ik kan iedereen een gesprek met Karin, en bij uitbreiding met Move For Health sterk aanraden. Als je ECHT wil veranderen … 1 adres! Ik ben gezonder, sterker, meer in balans en ga met meer energie door het leven. De weegschaal is inmiddels uit mijn leven verdwenen… en het diëten ook! THANKS!

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn