Health-traject

Via het Health-traject krijg je naast het zelfstandig trainen 60 minuten 1-op-1 training van een Personal Trainer. Hierbij krijg je intensieve opvolging om jou van punt A (jouw huidige situatie) naar punt B (jouw gedroomde situatie) te brengen. 
Maandelijks is er een evaluatiemoment waarop we jou op aantal zaken gaan testen om jouw vooruitgang te meten. Nadien krijg je een coaching sessie waarbij we in gesprek gaan welke zaken nog verbeterd kunnen worden om jouw doelstelling te halen. 

Maak een afspraak
Truck Trading Group

Afspraak maken

Bewegen als het fundament van je gezondheid

Waarom bewegen?

De mensen voelen zich vaak futloos of slapen slecht door gebrek aan beweging. Hierdoor gaan ze sneller grijpen naar snelle suikers en kom je in gewicht bij. Veel mensen gaan emo-eten indien ze een hoog stressniveau ervaren. Ze voelen zich nadien schuldig en gaan ook minder bewegen omdat ‘alles toch om zeep is’. Door te weinig beweging sleur je dagelijks te veel aan kilo’s mee en dat vreet energie. Hierdoor kom je in een vicieuze cirkel terecht. Door beweging als fundament te gebruiken en ons eerst hierop te focussen, zullen de andere aspecten van je leven mee evolueren in de juiste richting.

Voordelen

  • Je krijgt 1-op-1 begeleiding van een deskundige coach
  • Je krijgt meer energie
  • Je werkt o.a. aan je conditie, kracht, mobiliteit en coördinatie
  • Je komt sterker uit de behandeling
  • Een maandelijkse evaluatie waarbij we jouw progressie gaan testen.
  • Een maandelijkse coaching sessie om de puntjes op de i te zetten.
  • Zelfstandig trainen tijdens onze openingsuren.

Move For Health

Via onze 1-op-1 coaching willen we de vicieuze cirkel doorbreken. Na een analyse van je huidige levensstijl kan de coach de eerste pijnpunten aanpakken. Dit gebeurt uiteraard in overleg met jou. De veranderingen moeten haalbaar en toepasbaar zijn in jouw dagelijks leven. Door niet alles in een keer om te gooien maar stapsgewijs veranderingen aan te brengen, komen we stelselmatig tot een levensstijl dat gezond is maar ook haalbaar om dit levenslang vol te houden.

Truck Trading Group

Contacteer ons

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze studio.

Meer informatie

Wat onze klanten vinden

arrow left arrow right

Saskia

Patiëntencoördinator

Beste Karin, Ik wil je namens MEDIPOLIS en mezelf bedanken voor de manier waarop je mij begeleidt tijdens de persoonlijke trainingsmomenten in je studio van MOVE FOR HEALTH. Je hebt een trainingsschema gemaakt dat perfect voldoet aan mijn vragen.

Je luistert goed naar mijn vragen en beantwoordt ze steeds professioneel en rustig.

Op mailtjes of Whatsapp’jes antwoord je heel snel. Wanneer ik eens vroeger of later wil komen trainen is dat nooit een probleem.

Bedankt hiervoor, ik kan iedereen die aan zijn gezondheid wenst te werken aanraden om naar MOVE FOR HEALTH te gaan.

Mieke

Dank je wel, Karin van Move for Health, Ik beweeg weer!

In juni van dit jaar blokkeerde mijn rug volledig en kon ik een week niet van de bank rechtop geraken. Een serieus zware hernia was het verdict. Nu wist ik al jaren dat ik met een hernia rondliep, maar ik had er nog nooit zoveel last van gehad. 

Nu staat “niets doen” niet in mijn woordenboek en dus was de keuze om bij Karin onder begeleiding te bewegen een logische keuze.

 

En met resultaat:

Ik maakte een fikse wandeling op mijn verlof en kon me zeer actief engageren op het weekend van de volksfeesten in Rumst. Zonder de hulp van Karin was dat laatste zeker geen optie geweest. Ondertussen ben ik ook met haar voedingsbegeleiding begonnen, wat me nog verder moet brengen naar een gezonde geest in een heel gezond lichaam.

Karin, heel fijn dat je me zo goed begeleidt!

Marc Selleslagh

Gepensioneerd

Ik werd in de zomer van 2016 geopereerd aan de knie en heb na de operatie nog heel wat last gehad, zelfs met kine behandeling leek het niet goed te komen. Dat maakte mij niet echt hoopvol voor mijn volgende skivakantie. Mijn dokter raadde me aan mijn beenspieren extra te trainen. Zo kwam ik bij Karin terecht. Gedurende bijna 3 maanden trainde zij me wekelijks en kreeg ik huiswerk mee. Het was best wel zwaar maar ze hield echt rekening met hoe ik er aan toe was. De trainingen gingen steeds vlotter en mijn vertrouwen groeide. Mijn skivakantie werd een groot succes. Ik stond stevig op mijn latten en heb geen enkele kniezorgen meer.

Bedankt Karin!

Tom

In maart 2018 werd er leukemie bij me vastgesteld waarna ik in augustus 2018 een beenmergtransplantatie heb moeten ondergaan. Hierdoor was ik fel vermagerd en verzwakt. In februari 2019 voelde ik me klaar om er nog harder voor te vechten, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Met toestemming van mijn dokter begon mijn revalidatie bij Move For Health. Vanaf toen ging ik elke week 1 uur trainen onder het toeziend oog van Karin en Ignace. Nu, augustus 2019, is het één jaar na mijn beenmergtransplantatie en heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Dat is iets waar ik Karin en Ignace heel dankbaar voor ben! Ze gaven me nog meer kracht; niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik er wonderbaarlijk snel op vooruit gegaan. Iets wat mij voor altijd zal bijblijven.

Anita

Gepensioneerd

Karin, ik wil je graag bedanken voor de moeite die je voor mij doet. Ik ben op die maand tijd toch al een heel stuk verder gekomen en dat heb ik alleen maar aan jou te danken. Ik ben blij dat Tamara mij jou had aangeraden en dat ik het (al was het met lood in mijn schoenen) heb gedaan. Ik voel mij thuis in je studio en hoop daar nog vele vorderingen te kunnen maken.

Jeroen

Move For Health? Dat is alles voor uw gezondheid onder één dak, in één studio! Een studio gevuld met gemotiveerde personal trainers, die met een lach aankomen op het werk en hun klanten met veel enthousiasme begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen die u kennen bij naam, die weten waar uw probleem zit en op basis daarvan vakkundig en doelgericht te werk gaan. Geen pijnlijke, saaie fitness, maar gewoon fun met een resultaat om fier op te zijn!

Heidi

Change Manager & Communication Expert

Karin is a great personal coach. She is focused and has a very positive attitude, a top professional to work with. It’s always fun and she can push you to go one step further in every training. Just what you need in a personal coach!

Dirk

Ik kan iedereen een gesprek met Karin, en bij uitbreiding met Move For Health sterk aanraden. Als je ECHT wil veranderen … 1 adres! Ik ben gezonder, sterker, meer in balans en ga met meer energie door het leven. De weegschaal is inmiddels uit mijn leven verdwenen… en het diëten ook! THANKS!

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn