Dec 27, 2023

Lid van de maand januari 2024

Ons nieuwe lid van de maand januari is Lauren
Nu ze al een jaar met een glimlach onze studio binnenwandelt heeft ze zichzelf tot lid van de maand gekroond. 
Voor Lauren is het groepsgevoel dat in de studio hangt echt wel een meerwaarde. Ook de persoonlijke aanpak doet voor haar wonderen. 

Haar favoriete oefening is toch wel het springtouwen! Al komt de burpee toch wel dicht in de buurt. 
 

Je hebt jezelf genomineerd voor Lid van de maand 😄 Hoe komt het dat je zo graag lid van de maand wou worden?

 Ik vind het een mega leuk concept, want zo leer je ook de andere sporters kennen in de ‘Move for Health-community’, en na een jaar bij jullie te sporten dacht ik ‘nu is het tijd dat ik er eens opsta ;)’. 

 

Je komt bij ons 2x/week fitnessen en je speelt ook nog hockey. Hoe combineer je dit allemaal?

 Die vraag stel ik mezelf ook af en toe. Ik heb best wel een hectisch leven en mijn dagen zijn vaak helemaal volgepland. Ondanks ik een druk leven heb, vind ik het wel heel belangrijk om te sporten. Dat is voor mij ook een moment van mentale rust, omdat ik dan even aan niets moet denken. En erna geeft me het enorm veel energie. 

 

Je bent begin december 2022 gestart bij ons. Wat maakt dat je blijft terugkomen bij Move for Health?

 Ik kan zelf niet geloven dat ik al een jaar bij jullie sport. Time flies when you are having fun ;). 

Sporten vind ik heel belangrijk, maar sporten moet ook leuk zijn en je moet er voldoening uithalen. Ik ben opgegroeid in een familie waar iedereen tennist op redelijk hoog niveau. Van kleins af aan was het duidelijk dat ik dat tennistalent niet had geërfd. Ik ben toch jaren blijven tennissen ondanks ik tennissen eigenlijk niet leuk vond. Uiteindelijk ben ik daar mee gestopt. Je kan niet iets volhouden dat je ook niet leuk vindt. Sporten bij Move for Health vind ik leuk en daarom kom ik ook elke keer met een glimlach naar de studio. 

 

Wat betekent sport/Move for Health voor jou?

 Ik vind de community bij Move for Health fantastisch. Iedereen sport om zijn eigen doel te behalen, maar toch heerst er een sterk groepsgevoel waar iedereen elkaar motiveert. Bovendien vind ik de persoonlijke aanpak echt een grote troef, omdat ik merk dat ik daardoor veel progressie maak. Ik dacht altijd dat ik van nature uit geen buikspieren had. Maar feit is dat mijn ‘core’ nog nooit zo gespierd is geweest. 

 

Wat is jouw favoriete en minst favoriete oefening?

 Mijn favoriete oefening is springtouwen. Dat is voor mij pure nostalgie. Bovendien is het volgens mij ook één van de beste oefeningen voor zowel uithouding als core. Het is ondertussen traditie geworden dat ik elke sportsessie bij Move for Health afsluit met springtouwen. Mijn minst favoriete oefening is burpees. Sommigen (en ik noem geen namen) vinden dat een leuke oefening, maar voor mij is dat echt afzien. 

 

 Is er zelf nog iets dat je wilt delen?

 Dat ik hier heel gelukkig ben. 

 

Lees onze andere blogs

Afspraak maken

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn