Truck Trading Group

Beweeg je business

Als ondernemer begrijp je dat je doelen bereiken cruciaal is. Dagelijks zet je stappen om je professionele doelen te bereiken. Maar beweeg je ook fysiek? Weet je dat jouw fysieke en mentale gezondheid een grote invloed hebben op jouw ondernemerschap en welzijn?

In deze dynamische masterclass op donderdag 7 maart 2024 delen we niet alleen praktische tools om je zakelijke doelen te definiëren en te realiseren, maar benadrukken we ook de onschatbare verbinding tussen ondernemerschap en beweging. Leer bewuster om te gaan met de uitdagingen van het ondernemerschap en ontwikkel een mentale weerbaarheid die jouw succes kan beïnvloeden.

Zet de eerste stap en schrijf je nu in!

Wist je dat fysieke activiteit niet alleen je gezondheid bevordert, maar ook direct bijdraagt aan verbeterde zakelijke prestaties? Het effectief beheersen van stress en het bevorderen van helder denken zijn slechts enkele voordelen van een gezonde levensstijl.

Laat je inspireren door de experts van Move for Health en HELDER, die de kracht van beweging in het ondernemerschap belichten. Ontdek hoe een scherpe geest in een gezond lichaam niet slechts een cliché is, maar een fundamenteel principe dat jou als ondernemer kan definiëren.

Reserveer je plek op donderdag 7 maart
Truck Trading Group

We duiken ook dieper in het proces van doelen stellen en behalen. Ontvang praktische strategieën die je helpen om doelen helder te definiëren en effectieve actieplannen te maken, zowel voor je bedrijf als voor je persoonlijke ontwikkeling.

Deze masterclass biedt jou de kans om krachtiger en bewuster in het leven te staan, waarbij de synergie tussen fysieke en mentale gezondheid centraal staat.

Het streven naar een scherpe geest en een gezond lichaam is niet alleen bevorderlijk voor je welzijn, maar ook essentieel voor het verwezenlijken van jouw ondernemersdoelen.

 

En ook na deze masterclass laten we je niet aan je lot over!

Want voor iedere deelnemer is er een één-op-één verdiepingsgesprek voorzien met Kendy van HELDER en bij Move for Health mag je langskomen voor een gezondheidsanalyse en twee personal trainingsessies van een half uur. Kortom, je krijgt alle troeven in handen om jouw doelen te bereiken en beweging in jouw ondernemerschap te integeren.

Wacht niet langer, schrijf je vandaag nog in!

Praktisch:

  • donderdag 7 maart 2024
  • ontvangst van 8u30 tot 9u
  • workshop van 9u - 12u
  • netwerklunch van 12u tot 13u30

Locatie:

  • GROND - Maalderijstraat 9, 2550 Kontich

Opvolging:

  • Een gezondheidsanalyse en 2 personal training sessies bij Move for Health
  • Een 1-op-1 verdiepingsgesprek met HELDER

Investering:

  • 119 euro exclusief BTW

Truck Trading Group

Contacteer ons

Bij vragen of opmerkingen, laat het ons weten.

Contactformulier

Wat onze klanten vinden

arrow left arrow right

Saskia

Patiëntencoördinator

Beste Karin, Ik wil je namens MEDIPOLIS en mezelf bedanken voor de manier waarop je mij begeleidt tijdens de persoonlijke trainingsmomenten in je studio van MOVE FOR HEALTH. Je hebt een trainingsschema gemaakt dat perfect voldoet aan mijn vragen.

Je luistert goed naar mijn vragen en beantwoordt ze steeds professioneel en rustig.

Op mailtjes of Whatsapp’jes antwoord je heel snel. Wanneer ik eens vroeger of later wil komen trainen is dat nooit een probleem.

Bedankt hiervoor, ik kan iedereen die aan zijn gezondheid wenst te werken aanraden om naar MOVE FOR HEALTH te gaan.

Mieke

Dank je wel, Karin van Move for Health, Ik beweeg weer!

In juni van dit jaar blokkeerde mijn rug volledig en kon ik een week niet van de bank rechtop geraken. Een serieus zware hernia was het verdict. Nu wist ik al jaren dat ik met een hernia rondliep, maar ik had er nog nooit zoveel last van gehad. 

Nu staat “niets doen” niet in mijn woordenboek en dus was de keuze om bij Karin onder begeleiding te bewegen een logische keuze.

 

En met resultaat:

Ik maakte een fikse wandeling op mijn verlof en kon me zeer actief engageren op het weekend van de volksfeesten in Rumst. Zonder de hulp van Karin was dat laatste zeker geen optie geweest. Ondertussen ben ik ook met haar voedingsbegeleiding begonnen, wat me nog verder moet brengen naar een gezonde geest in een heel gezond lichaam.

Karin, heel fijn dat je me zo goed begeleidt!

Marc Selleslagh

Gepensioneerd

Ik werd in de zomer van 2016 geopereerd aan de knie en heb na de operatie nog heel wat last gehad, zelfs met kine behandeling leek het niet goed te komen. Dat maakte mij niet echt hoopvol voor mijn volgende skivakantie. Mijn dokter raadde me aan mijn beenspieren extra te trainen. Zo kwam ik bij Karin terecht. Gedurende bijna 3 maanden trainde zij me wekelijks en kreeg ik huiswerk mee. Het was best wel zwaar maar ze hield echt rekening met hoe ik er aan toe was. De trainingen gingen steeds vlotter en mijn vertrouwen groeide. Mijn skivakantie werd een groot succes. Ik stond stevig op mijn latten en heb geen enkele kniezorgen meer.

Bedankt Karin!

Tom

In maart 2018 werd er leukemie bij me vastgesteld waarna ik in augustus 2018 een beenmergtransplantatie heb moeten ondergaan. Hierdoor was ik fel vermagerd en verzwakt. In februari 2019 voelde ik me klaar om er nog harder voor te vechten, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Met toestemming van mijn dokter begon mijn revalidatie bij Move For Health. Vanaf toen ging ik elke week 1 uur trainen onder het toeziend oog van Karin en Ignace. Nu, augustus 2019, is het één jaar na mijn beenmergtransplantatie en heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Dat is iets waar ik Karin en Ignace heel dankbaar voor ben! Ze gaven me nog meer kracht; niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik er wonderbaarlijk snel op vooruit gegaan. Iets wat mij voor altijd zal bijblijven.

Anita

Gepensioneerd

Karin, ik wil je graag bedanken voor de moeite die je voor mij doet. Ik ben op die maand tijd toch al een heel stuk verder gekomen en dat heb ik alleen maar aan jou te danken. Ik ben blij dat Tamara mij jou had aangeraden en dat ik het (al was het met lood in mijn schoenen) heb gedaan. Ik voel mij thuis in je studio en hoop daar nog vele vorderingen te kunnen maken.

Jeroen

Move For Health? Dat is alles voor uw gezondheid onder één dak, in één studio! Een studio gevuld met gemotiveerde personal trainers, die met een lach aankomen op het werk en hun klanten met veel enthousiasme begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen die u kennen bij naam, die weten waar uw probleem zit en op basis daarvan vakkundig en doelgericht te werk gaan. Geen pijnlijke, saaie fitness, maar gewoon fun met een resultaat om fier op te zijn!

Heidi

Change Manager & Communication Expert

Karin is a great personal coach. She is focused and has a very positive attitude, a top professional to work with. It’s always fun and she can push you to go one step further in every training. Just what you need in a personal coach!

Dirk

Ik kan iedereen een gesprek met Karin, en bij uitbreiding met Move For Health sterk aanraden. Als je ECHT wil veranderen … 1 adres! Ik ben gezonder, sterker, meer in balans en ga met meer energie door het leven. De weegschaal is inmiddels uit mijn leven verdwenen… en het diëten ook! THANKS!

© Move For Health 2024 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn