Robin

Robin

Kinesitherapeut

Ik ben al van jongs af aan gebeten door de sport- en loopmicrobe. Door mijn interesse in sport, beweging en het menselijke lichaam begon ik in 2013 de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen. Ik beëindigde deze opleiding met succes in 2018 waardoor ik me officieel kinesitherapeut mag noemen. Tijdens mijn laatste twee masterjaren richtte ik een kleine studentenonderneming op met twee medestudenten waarbij we jonge wielrenners begeleidden, rugschool gaven in bedrijven en voor blessurepreventie zorgden in sportclubs. 

Deze ervaring met ondernemen zette me ertoe aan het postgraduaat sportmanagement te volgen aan de Vrije Universiteit Brussel, waarvan ik het getuigschrift behaalde in 2019. Na een kort intermezzo in een andere branche besloot ik terug te keren naar mijn passie voor sport, beweging en het menselijk lichaam. Zo kwam ik bij Karin terecht die ik nog kende via een studentenjob in de fitness-sector. Sinds 2021 ben ik dan ook aan de slag bij Move For Health als kinesitherapeut, coach en bestuurder.

Contacteer mij

“Imagine, believe, achieve”

Robin in action

Voor mij vormt bewegen het fundament van een gezonde levensstijl. Naast de fysiologische voordelen biedt bewegen ook belangrijke voordelen op mentaal vlak en heeft het ook een sociaal-maatschappelijke functie. Wanneer mensen actief zijn, hecht ik er als kinesitherapeut veel belang aan dat men weet op welke manier men moet bewegen om blessure- en klachtenvrij te blijven. Elke dag is het mijn doel om rechtstreeks impact te hebben op iedere persoon die ik tegenkom in de studio en mensen aan te zetten om zoveel mogelijk én op een verantwoorde manier te bewegen. Tijdens het begeleiden van patiënten of klanten probeer ik steeds te motiveren met de woorden ‘Imagine, believe, achieve’. Alles start namelijk met het voor ogen houden van je doel en door er vervolgens in te geloven kan je er alles aan doen om je doel uiteindelijk te bereiken!

Ontdek de andere teamleden

Afspraak maken

© Move For Health 2022 Privacy & cookies | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn