Jordy

Jordy

Personal Trainer

You can, and that’s where it begins

Het bewijzen van het ongelijk van anderen. Een unieke ervaring die onze wilskracht, zelfvertrouwen & de perceptie op ons eigen kunnen enorm veranderd. Vanuit dit standpunt wil ik mezelf tegenover jou zetten en samen gaan werken naar het behalen van de voor jou uitgetekende sportieve doelen. Anderen zijn vaak de eerste om te zeggen dat iets niet haalbaar is. Niet voor ons! Samen bewijzen wij het tegendeel. Samen zetten wij jou in de kijker. Samen werken wij naar de beste versie van jezelf!

Vanaf jonge leeftijd was ik zelf al gebeten door de sportmicrobe. Deze interesse heeft het lichaam nooit volledig verlaten en resulteerde dan ook in mijn verdere studies als Sport & bewegingsdeskundige. Na enkele vervelende blessures die door de sportclub slecht werden opgevolgd leek er in de sportieve mindset toch iets te zijn gebroken. Maar ik heb niet lang moeten twijfelen om dit moeilijke moment als een kans te bekijken. Ik studeerde zelf nog een jaar verder als Personal Trainer en na zelf volledig hersteld te zijn, besloot ik dat ik anderen niet met dit probleem wou opzadelen. Ik wil ervoor zorgen dat jij op een veilige, gezonde enenergieke manier door het leven kan. Zonder blessures en met een positieve mindset. Wij worden het perfecte TEAM. Want Together Everyone Achieves More.

Contacteer mij

 Let’s show them who you really are!

Jordy in action

De kracht van het NU – Niet Uitstellen

De combinatie tussen mijn eigen sportieve ervaring en de eeuwige glimlach op mijn gezicht toetsen mij in de richting van deze headliner. “ De kracht van het NU”. Sportieve afspraken die worden nageleefd en die wij samen uitvoeren zullen hier een bepalende factor zijn naar jouw sportieve geluk en doelstellingen. Maar wat voor mij nog altijd het belangrijkste is, is dat jij met een glimlach komt sporten en met een voldane glimlach onze studio verlaat. We work for a better you!

Ontdek de andere teamleden

Afspraak maken

© Move For Health 2023 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn