Probeer onze werking uit met onze 21 dagen deal!

Heb jij je altijd afgevraagd wat het is om met een Personal Trainer samen te werken? En heb jij een specifiek doel waarmee jij aan de slag wilt?

Dan is dit nu jouw kans! Kom 21 dagen lang proberen in onze studio onder begeleiding van een coach. We gaan dan keihard tegenaan om zoveel mogelijk resultaat te behalen op 21 dagen tijd. 

Aanmelden
Truck Trading Group

Afspraak maken

Herken je jezelf in de onderstaande punten?

 • Ik geef mijn partner de schuld dat ik ben bijgekomen in gewicht omdat hij/zij naast mij in de zetel een zak chips zit te eten.
 • Als ik de trap op loop, ben ik buiten adem.
 • Ik zeg elke dag tegen mezelf: “Morgen begin ik eraan”.
 • Ik weet niet of ik de oefeningen wel juist uitvoer.
 • Geen idee hoe ik eraan moet beginnen.

Meld je hier aan voor de 21 dagen deal
Move For Health

Hoe ziet het programma eruit?

Je start met een intakegesprek afgenomen door een van onze Personal Trainers. Daarin leggen we jouw doelstelling vast, bekijken we of jij al dan geen fysieke klachten hebt en kijken we verder wat jij nodig hebt om jouw doelstelling te behalen.

Wekelijks train je 1x/week met een Personal Trainer. Daarnaast doe je 2x/week mee met een van onze Small Group Trainingen. De Small Group Trainingen duren telkens 60 minuten met een maximum van 6 deelnemers. 

Dit is wat je niet krijgt:

 • Een overvolle fitnesszaal.
 • Voelen dat je aan je lot wordt overgelaten.
 • Trainers die naast jou staan te roepen om een push-up extra te doen.

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in de studio. Daarom staat gezelligheid en humor mee centraal. Het belangrijkste vinden we dat jij plezier hebt in je trainingen zodat jij het sporten leuk vindt en het op deze manier gemakkelijk kan volhouden. We zijn ook gemakkelijk benaderbaar omdat we ons op dezelfde lijn zetten als jij. 

Voel jij je aangesproken met de bovenstaande zaken? Maak dan snel een afspraak met ons en mis de kans niet!

Wat krijg je dan wel?

 • 11 sessies met een Personal Trainer
 • Laagdrempelige trainingen in een veilige omgeving.
 • Een meting tijdens het intakegesprek en meting bij de laatste training.
 • Je kan met al jouw vragen terecht bij onze Personal Trainers.
 • Humor krijg je gratis erbij.

Wat kost het programma?

Het programma kost €184,- voor 21 dagen in jouw eerste stappen naar jouw persoonlijke doelstelling.

 

Wanneer begint deze deal?

Je hoeft niet te wachten! Meld je nu aan en start meteen!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer jij je hebt aangemeld, neemt een van onze coaches telefonisch contact met je op. Indien je dan nog vragen hebt, kan je het op dat moment zeker stellen. Indien alle vragen zijn beantwoord, nodigen we jou graag uit voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek doen we ook een meting zodat we een goed beeld krijgen van jouw fysieke paraatheid van dit moment. We plannen dan ook de rest van de afspraken in voor de komende 21 dagen zodat jij dit ook vast kan leggen in jouw agenda. Zo kunnen we snel aan de slag om jouw gedroomde doelstelling te bereiken!

Aanmelden 21 dagen deal
Truck Trading Group

Meld je hier aan voor onze 21 dagen deal!

Wat onze klanten vinden

arrow left arrow right

Saskia

Patiëntencoördinator

Beste Karin, Ik wil je namens MEDIPOLIS en mezelf bedanken voor de manier waarop je mij begeleidt tijdens de persoonlijke trainingsmomenten in je studio van MOVE FOR HEALTH. Je hebt een trainingsschema gemaakt dat perfect voldoet aan mijn vragen.

Je luistert goed naar mijn vragen en beantwoordt ze steeds professioneel en rustig.

Op mailtjes of Whatsapp’jes antwoord je heel snel. Wanneer ik eens vroeger of later wil komen trainen is dat nooit een probleem.

Bedankt hiervoor, ik kan iedereen die aan zijn gezondheid wenst te werken aanraden om naar MOVE FOR HEALTH te gaan.

Mieke

Dank je wel, Karin van Move for Health, Ik beweeg weer!

In juni van dit jaar blokkeerde mijn rug volledig en kon ik een week niet van de bank rechtop geraken. Een serieus zware hernia was het verdict. Nu wist ik al jaren dat ik met een hernia rondliep, maar ik had er nog nooit zoveel last van gehad. 

Nu staat “niets doen” niet in mijn woordenboek en dus was de keuze om bij Karin onder begeleiding te bewegen een logische keuze.

 

En met resultaat:

Ik maakte een fikse wandeling op mijn verlof en kon me zeer actief engageren op het weekend van de volksfeesten in Rumst. Zonder de hulp van Karin was dat laatste zeker geen optie geweest. Ondertussen ben ik ook met haar voedingsbegeleiding begonnen, wat me nog verder moet brengen naar een gezonde geest in een heel gezond lichaam.

Karin, heel fijn dat je me zo goed begeleidt!

Marc Selleslagh

Gepensioneerd

Ik werd in de zomer van 2016 geopereerd aan de knie en heb na de operatie nog heel wat last gehad, zelfs met kine behandeling leek het niet goed te komen. Dat maakte mij niet echt hoopvol voor mijn volgende skivakantie. Mijn dokter raadde me aan mijn beenspieren extra te trainen. Zo kwam ik bij Karin terecht. Gedurende bijna 3 maanden trainde zij me wekelijks en kreeg ik huiswerk mee. Het was best wel zwaar maar ze hield echt rekening met hoe ik er aan toe was. De trainingen gingen steeds vlotter en mijn vertrouwen groeide. Mijn skivakantie werd een groot succes. Ik stond stevig op mijn latten en heb geen enkele kniezorgen meer.

Bedankt Karin!

Tom

In maart 2018 werd er leukemie bij me vastgesteld waarna ik in augustus 2018 een beenmergtransplantatie heb moeten ondergaan. Hierdoor was ik fel vermagerd en verzwakt. In februari 2019 voelde ik me klaar om er nog harder voor te vechten, maar ik wist dat ik dit niet alleen kon. Met toestemming van mijn dokter begon mijn revalidatie bij Move For Health. Vanaf toen ging ik elke week 1 uur trainen onder het toeziend oog van Karin en Ignace. Nu, augustus 2019, is het één jaar na mijn beenmergtransplantatie en heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Dat is iets waar ik Karin en Ignace heel dankbaar voor ben! Ze gaven me nog meer kracht; niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik er wonderbaarlijk snel op vooruit gegaan. Iets wat mij voor altijd zal bijblijven.

Anita

Gepensioneerd

Karin, ik wil je graag bedanken voor de moeite die je voor mij doet. Ik ben op die maand tijd toch al een heel stuk verder gekomen en dat heb ik alleen maar aan jou te danken. Ik ben blij dat Tamara mij jou had aangeraden en dat ik het (al was het met lood in mijn schoenen) heb gedaan. Ik voel mij thuis in je studio en hoop daar nog vele vorderingen te kunnen maken.

Jeroen

Move For Health? Dat is alles voor uw gezondheid onder één dak, in één studio! Een studio gevuld met gemotiveerde personal trainers, die met een lach aankomen op het werk en hun klanten met veel enthousiasme begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen die u kennen bij naam, die weten waar uw probleem zit en op basis daarvan vakkundig en doelgericht te werk gaan. Geen pijnlijke, saaie fitness, maar gewoon fun met een resultaat om fier op te zijn!

Heidi

Change Manager & Communication Expert

Karin is a great personal coach. She is focused and has a very positive attitude, a top professional to work with. It’s always fun and she can push you to go one step further in every training. Just what you need in a personal coach!

Dirk

Ik kan iedereen een gesprek met Karin, en bij uitbreiding met Move For Health sterk aanraden. Als je ECHT wil veranderen … 1 adres! Ik ben gezonder, sterker, meer in balans en ga met meer energie door het leven. De weegschaal is inmiddels uit mijn leven verdwenen… en het diëten ook! THANKS!

© Move For Health 2023 Privacy & cookies | Disclaimer | Algemene voorwaarden

Website design & development by Logo Popkorn